Adventný kalendár pre 2-ročného chlapca

23. nov 2023

Prosím poradte mi, ci niečo vhodné vôbec existuje, určite nie cukrovinky ci sladkosti, neviem ci v rámci drogérie alebo hraciek, existuje adventný kalendár pre 2 rocaka..
Alebo (mame doma závesný látkový kalendár s vrecúškami maličkými) - viete mi poradiť, co dat do takéhoto kalendára pre neho? Chcem sa vyhnúť prílišným sladkostiam, neviem co je také drobné a balené jednotlivo..

beky223
23. nov 2023

Ja tiež nad tým uvažujem a videla som niekde taký s pečiatkami na každý deň, to by napr mohlo zaujať🙂

zuzanaete
23. nov 2023

Napr. kupit duplo a kazdy den by dostal 1 cast/kocku.

annm81
23. nov 2023

My tento rok máme pre dvojročnú kalendár Playmobil. Ale každá väčšia značka hračiek niečo také ponúka - Lego, Schleich, Play-Doh, Haba. Okrem hračiek sú na výber aj kalendáre s malými knižkami, mydielkami... čokoľvek, starší bude mať kalendár s minerálmi od NatGeo.

prdolatanacestach
23. nov 2023

@annm81 áno, mali sme podobný, a tiež máme asi tri adventné kalendáre s malými knizockami. S tými sa veľmi prehrali. Vešali ich, pozerali si obrázky, ...

kacena4
23. nov 2023

daj aktivity co v ten den ma urobit

kp7333
23. nov 2023

v Sinsay som videla kalendare s peciatkami, dinosaurami ci inymi drobnostami. aj ked si myslim, ze jedna minicokoladka denne ziadne dieta nezabije.

mamatroch
23. nov 2023

Ja som davala kukuricne chrumky, kocku cokoladky, oriesok, dva-tri gumene cukriky, este mi napadaju tie ovocne "kože"... V bio obchodoch najdes isto cosi.

cimage
23. nov 2023

Ja robim detom male omalovanky. Najdem si obrazky, vytlacim, vystrihnem a dam do vrecuska. Kazdy den si vylosuju jeden obrazok so zimnou, alebo vianocnou tematikou, vymaluju si a su spokojni. Tento rok robim uz aj pre skoro 2rocnu. Sice nevyfarbuje, ale opakuje po starsich. Ked kreslia, tak aj ona kresli. Za chvilu je Mikulas, Vianoce, takze ziadne hracky, sladkosti, toho je potom dost.

kacenka205
23. nov 2023

Buď zdravá alternatíva sladkosti, alebo aktivita na daný deň. Prejdi sa po tedi, KiK,pepco... Majú plno drobnosti

helcanw
23. nov 2023

Ja som minuly rok synovi do vrecúšok dávala ovocné kapsicky, brumika, ovocné tyčinky a podobne snacky a okrem toho som mu tam dala postavičky z betlehema ktoré sme spolu doňho potom ukladali. Vždy som sa mu o postavách snažila aj niečo povedať, ale dvojročný ešte nemal nejak extra záujem, preto tento rok recyklujem 🙂

tana85
23. nov 2023

prvy som robila dcere ked mala 3, ale bol len aktivitovy - bud basnicka alebo som vyrobila pexeso vianocne, nejaka omalovanka alebo ze v ten den si napecieme atd.

majlo1234
23. nov 2023

Mini pena do kupela, nejake zdrave mnamky, ovocne koze, zvieratka malicke

nekonecna_katastrofa
23. nov 2023

Ja dávam svojim aktivity, napr vyfarbiť obrázok podľa čísel, labyrinty, priraďovanie tieňov, farieb, tvarov, nastrihám časti soba, snehuliaka a oni zlepia...starší má zložitejšie, mladšia jednoduchšie. S vianočnou tématikou.