ahojte.. deje sa nejaka zmena po 2 mesiacoch? maly bol relativne dobrucky, plakal len od hladu alebo spociatku kvoli kolikam, potom po zmene mlieka bol chvilu pokoj ale posledny tyzden dva je to na nevydrzanie. nemozem ho ani na chvilku polozit lebo okamzite reve akoby ho z kože drali. spokojny je len ked je tesne vedla mna alebo na mne, obcas ani vtedy a musim ho hojdat a chodit po byte a ked je v kociku alebo v aute. dned sme ho kupali, prebaleny v teplucku napapany - dali sme ho do postielky a rev. tak mi zaspal na rukach, polozila som ho do postielky kde spal daleh a normalne som stopovala a do 10 min uz bol hore s plačom. dala som mu piť, prebalila ho a len som sa postavila z postele ze idem vyhodit plienku - este som sa ani z izby nepohla a rev zase. teraz lezi vedla mna a je ticho. proste mam pocit ze chce byt neustale somnou alebo netusim co sa deje, ci objavuje svoj hlas alebo co, lebo ked neplace z plnych pluc tak mrncí a mrncat dokaze hodiny podla mna. ani na wc ani do sprchy ani navarit upratat a to som este pred 2 tyzdnami v pohode vsetko zvladala a robila, dala som ho spinkat a bol ticho alebo si pozeral zvonkohru. co sa mohlo zmenit? deje sa nejaka zmena v spravani po 2 mesiacoch? bude to takto uz stale? nerada ho nechavam vyrevat lebo uz bolo tak ze sa nevedel nadychnut, nechcem to ignorovat lebo je malicky a bohvie co mu moze este byt - keby pocuvam na rady starych susediek tak ze ho mam nechat revat ale ja na to nemam srdce
@janulik2008 nie nie, devit mu davam a cécko
Mozno Ta sklamem, ale zmena moze byt aj kazdy tyzden, alebo takto fungovat moze este dlho dlho.
Moj prvy ked zaspal mala som chvilu klud, ale vzdy ked bol hore, iba ruky, inak rev. Cele mesiace. A to bol zdravy stastny spokojny, nic ho netrapilo.
Vydrz, zelam Ti nech to ide coskoro k lepsiemu.
PS: nevydrzi Ti spokojne spat ani keby si ho napevno stiahla v zavinovacke?
Mam taku 5 mesacnu doma, ale u nej ziadna zmena, od cca 3 tyzdna si takto ideme. Akurat prvy spanok ma fajn, dalsie uz dava len 20 minut a ked je hore, musi byt na rukch, inak rev🫣 to je koniec, clovek je strasne ohucany, uplne ta chapem a posielam vela sil. Ono to podla mna postuone prejde, ako budu rast a trochu sa osamostatnia, tj zacnu sa plazit…aspon dufam😂
@snazilka_bio_mamka to je normálne, ja som mala na sebe dcéru nalepenú nonstop prvé 3 mesiace, až potom sa to zlepšilo. Aj sme spolu v noci spali a cez deň nosič alebo sme aj cez deň boli v posteli
@snazilka_bio_mamka Zrejme mas velmi kontaktne dieta. Starsi bol taky. Neexist ho polozit do kresielka, ze mu staci ak ma vidi pri vareni. Dalsia vec je, ze mimoriadne reagoval na moj stres. Ak som ja nebola na 120% v pohode, nebol ani on. Postielka isla velmi rychlo do papa. Spal vylucne so mnou. Moj zivot bol v jednej ruke dieta a v druhej vsetko ostatne. Neboj, netrva to vecne. Zacne objavovat svet okolo a zlepsi sa to. Alebo skus aj nosic.
@snazilka_bio_mamka Sesternica mala takuto dcerku, presne v nejakom takomto veku zacala nonstop plakat. Bola z toho zufala, pochodila aj lekarov, ale nic sa nezistilo. Trvalo to "iba" tak do 6 tyzdnov, potom sa to uz upokojilo. Pricina sa nikdy nezistila.
@snazilka_bio_mamka Podla mna vnima svet okolo seba ovela lepsie a uz mu nestaci lezat v postielke a pozerat na kolotoc. Chce viac a ty si to najzaujimavejsie. Ja som mala stastie ze dieta spalo 2 hodiny na denne spanky. To bol jedinny cas co som mohla nieco robit. Ked bol hore vyzadoval non stop spolocnost a aby som ho zabavala.
@snazilka_bio_mamka je vedomejší a chce byť pri tebe.
9t = rastovy spurt...
a zmena moze byt kazdu chvilku, co platilo vcera nemusi platit dnes a vacsinou na to co sa stalo a preco, prides az neskor a niekedy vobec
Inak ja mam dieta, ktore bolo/je narocne. High needs baby. Nosic mi zachranil zivot. Spalo len na mne, kocik nechcelo nic...
Nečítala som všetky komentáre ale nosic si skusala? Proste ta potrebuje... Upratovanie teraz počká, na jedlo existuje donáška. Buď teraz proste len mama..
ano mam nosič ale mnenje extremne nepohodlni, tlací ma , teplo mi je, maly je tam divne poskladaný, dnes sinidem vyzdvihnut šatku tak skusim viazat, podla mna nam viac sadne ako nosič
Nedavas vigantol? 🙂