Mam 9 mesacneho syna a v poslednej dobe si snim uz neviem ani rady lebo strasne place a vyvadza ked ho prebalujem .. Najskor to bolo v pohode este som to zvladala ale teraz je to uz nanervi a to mu vsetko mozne dam len aby sa chvilu hral. a aj tak to nepomaha je ako keby som ho byla alebo mu robila nieco zle a to mu chcem len plienku prebalit. On tak neplace ani ked sa niekte buchne ... ale ked ho prebalujem tak az tak place ze sa stoho dusi a slzi ma ako hrachy. Neviete niekto co sim ??? Nemoze mu nieco byt ho boliet alebo tak ???? Dakujem
@ewa111222333 Ahoj, u nas taktiez zabralo bozkavanie a papanie noziciek a take "salenoty", taktiez si spievame. Niekedy to vsak nezaberie a potom uz ostava iba tvarit sa, ze neplace. Vraj je to prvy vzdor 🙂 Drzim palce nech to cim skor zvladnete. A este ma napadlo, stale ked sa prebalujeme, tak si sadame uz dva - tri mesiace na nocnik - spievajuci a straaaasne sa tesime ked sa vypiskame 🙂
ja prebalujem v stoji pripadne v sede lebo by bol tiez plac
@ewa111222333 ahoj spievanie......recitovanie.....no a u nás zaberal i mobil......taký klasický kde boli klipy napr. gumimaci alebo...... zvonenia........u lekára to bolo na nezaplatenie 😀
@ewa111222333 no nas robi to iste, bud mu dam nejaku hracku najlepsie nejaka co hraje :D alebo ked uz place velmi tak ho vezmem na ruky a je ticho ale len do chvile pokym ho nepolozim, takze vtedy uz len rychlo dat plienku a zabalit...co mi ine ostava
@ewa111222333 tak u mě toto všecko zaberalo tak 2 minuty. Taky začal tak asi kolem 9. měsíce. Teď bježí jedenáctej a když už se mi podaří sundat plínu, vystartuje a buď oťapkává stenu, nebo se snaží spadnout z posltele, sápe se po čemkoli v dosahu co ho do té ´doby nezajímalo, ječí, hysterickej, rudej, slzy... - po asi 100x NE, NE, NE, NESMIŠ, NE, ZUSTAŇ (jak na psa) zabralo VELICE dúrazné MARTINKO!!! a zhrábla jsem ho z toho okraje postylky, kteroou zrovna okusoval a do které rovnou aji čural a důrazně jsem ho položila na postel a jsem se na něj podivala a křikla NE!!! Napřed se asi lekl jak se na něj dívám, protože se úplně zasekl, pak začal jakože natahovat ale nakonec se usmál a začal olizovat plinku, co jsem mu dala postrážit. A od té doby stačí jednou, maximálně 3x NE. Vydrží mu to tak 3 dny a pak ho zas drapnu a je zas na 3 dny pokoj.
@ewa111222333 ahoj ja davam malej vzdy dialkove, mobil vsetko co ma inak zakazane cize sa cuduje co to ma a ja rychlo prebalim :D
@elizabethia AJ mi to skusame ale ono nic nepomaha zo zaciatku aj hej ale teraz nie on je ako keby som ho byla :( a aj nocnik sme skusali uz sa tam raz vicikal ale povecine z neho utecie :D
@karolina87 Aj ja steglim ho robym kukuk to pomaha ale hned ako prestanem tak zasa spusti a niekdy ani to nepomahla . Mi zacne utekat s postele a neda sa obliect . A ked ho oblejem nasilu a prebalim tak place ako keby som ho byla:(
@azbestica NO aj to som skusala uz som mu aj tie trapne reklami pustila len aby sedel ale neda sa .... on sa zacne hazdat a utekat ...a stat este neveie sam aby som mu tak mohla dat plienku
@sendy182 ANo aj take hracky som uz skusala :( ALe on ako keby ho nic nezaujmalo len aby my usiel :(
Ale budeme skusat dalej
aj my sme toto mali, kazde prebalovanie bol boj, mala mi hrozne pakala, ale ako prislo tak po ca. mesiaci a pol odislo 😉 zelam pevne nervy
@jfd Jaj to ako keby moj sym :D on ties tak uteka... Ale aj ked sa snazim byt razna a a vyvadim sa snim tak to ma akysi opacny efekt ... ON sa este viacej rozplace a place az tak ze sa skoro dusi ho musim zodvihnut aby sa nadichol :( A aj tak sa vkuse brani :( a ked sa mi ho podary obliect tak este 5 minut place :( Aj ked sa na neho milo usmiejvam a pekne mu hovorim tak nepocuva :( Ako keby ho nieco bolelo :(
@jika80 dakujem
skuste sa pri obliekaní hrať čo dáte mackovi to daj malému spolu pritom obliekajte spievajte a pojde to 🙂 alebo nech oblieka teba 🙂 🙂 🙂 🙂
@ewa111222333 takže pevné nervy.....ja som tiež niekedy bola až "spotená" keď som mala obliesť staršieho keď bol iba také malé bábatko.....lebo sa mi narodili obe deti v zime......takže i fusak a deka a 2 čiapky 😀 😀 😀 😀 ...........to bolo tiež iba také obobie 2-3 týždňov a potom si už zvykol........určite to obdobie tiež prekonáte.........skús vystihnúť keď má dobrú náladu a čo najskôr poobliekať 😉 😉 😉
@ewa111222333 jasne, delá uraženýho! PRAVIDELNĚ s tou zahovinkou prdýlou do peřin. Naschvál to dělá!!! Žádný bolavý miminko!!! 😀
@ewa111222333 ja som si toto iste uzila tiez u maleho....proste bolo to jedno z jeho obdobi....mohla som robit co chcem aby neplakal a nebranil sa ako keby som mu ublizovala...hracky zo zaciatku pomahalo ale nakoniec to uz ani nezabralo a co sa tyka telefonu s nim to bolo to iste....pekne som sa s nim rozpravala, vysvetlovala som ale nic nic nepomahalo...a po urcitom obdobi ako keby utalo bolo zas vsetko oki....
moja rada - aj ked tazka (lebo viem ake to je) ale treba len vyckat kedy toto obdobie prejde...ako prislo tak aj oddide...
...place..vyvadza...nudi sa...neposluchne na slovo...nepovie... 😀 ....nuz treba si uvedomit, ze nie je plastovou babikou, ktoru dievcatko vypne a odlozi do kociarika ked sa s nou pohra...
Ahoj, ja som zvolila taku hraciu taktiku, stale ho bozkavam po brusku, nozicky mu bozkavam, voniam, spievame si, niekedy mi nezabere ked mu dam hracku tak sa hram s nim kym ho neprebalim. Dufam, ze pomoze aj u Vas.