Ahojte , chcem sa opýtať či sa z vaz už niekto stretol s tým Tom prípadom .Od pondelka večera mal môj syn teplotu ,dala som mu nurofen teplota neklesla ale stúpala , v stredu teploty od rána v noci nad 39 nedali sa zbiť , šli sme na pohotovost, hrdieoko čisté , CRP v norme vraj je to viróza, dnes teplota ustúpila , nechce veľmi papať, ani piť ,dokonca ani cumel nechce ,bez ktorého nevie existovať, je mrzuty a poplakava ,môžu to byť zúbky? Máme už 4 dole a 4 hore, máme 9m.
@pribinak nedojcim ,pije HiPP mliecko
@danielocka32 je normalne ze nechce papat. My sme sa pred tyzdnom trapili so 40tkami teplotami a po tyzdni vysli konecne ocne zuby... Daj mu čas nech sa dá dokopy.
@danielocka32 daj mu co mu chuti, ovocie, mlieko. On zacne papat, ale chce to cas
@danielocka32 je to uplne normalne- moze to byt kombinacia zuby a viroza. Dolezite je vela pit- cista voda, caj. Aby nedoslo k dehydratacii.
Môjmu tiež idú zuby ale nielen vrchné 2 ale rovno 4. Tiež skoro nič neje. Ale zas ani mlieka vedľa nechce, skôr ako obyčajne alebo ešte menej... Chuti mu všetko mliečne a sladké. Zvyšok len po 2 až 3 lyžice, ak vidí, že to jeme my... Má 11m. 🙃
Môj nechce ani piť poriadne nie este jesť...prejde teplota všetko bude dobré....nemusí jesť keď nechce....ale musí piť to je dôležité to mi povedala dr
@danielocka32 u nas ako cez kopirak, predtym by zjedla aj stvrtku prasata a tri riadky zemiakov. Daj mu len cas, rozpapa sa ale nukaj take lahsie jedla, skor kasovite, prip. aspon ovocie. U nas to po tyzdni prešlo, drzim palce 👍
Vsak daj mu cas, to nie je robot. Potrebuje cas na doliečenie.
Ak dojčís, tak dojčí co najviac