9-mesačný malý šibal mi dá zabrať.

nika4495
7. jan 2020

Ahojte mám 9 mesačného drobca a som v koncoch z neho...Pred asi 4 dňami sa postavil v postieľke a odvtedy horor nič iné nerobí len štverá sa hore keď má spať nech je akokoľvek unavený...musím ho dávať spať do cestovnej tam skáče na štyroch to som si už zvykla lebo to robieva dávno a unaví sa pri tom lenže zas nechcem aby spával v cestovnej je tvrdá a keď som do nej dala matrac z druhej postielky tak sa postavil aj tam aj by vyskočil. V noci som skúsila keď zaspal v cestovnej preniesť ho lenže včera sa zobudil o 22.00 a ešte so zavretými očami hneď sa pretočil na brucho a už sa chytal tyčiek a šplhal nič nepomohlo takže späť do cetsovnej...Ďalší problém so spánkom budí sa v noci ako aj včera o 22.00 a 2 hodiny je hore niekedy sa tak o 3. v noci zobudí a nie a nie zaspať len skáče, lozí šplhá sa...cez deň to isté nie a nie zaspať len jedy. Pritom cez deň toľkú energiu vydá len skáče, behal by všade šplhá, lozí proste ja nechápem že sa neunaví a zaspáva tak dlho...a je dosť vzdorovitý keď niečo nechce vzopre sa prehne sa úplne dozadu že je problém ho udržať nemôžem ho nechať vyrevať lebo sa nám zachádza chodili sme preto aj na neurológiu a robí to stále...Najhoršie že takému malému môžem darmo vysvetlovať len sa usmeje a pokračuje už som z neho na prášky ani ruky si necítim nič pri ňom nemôžem robiť ledva čosi uvarím...:D

katkamh
7. jan 2020

@nika4495 Mame to podobne, tiež mám 9 mesačného a ako zistil že vie stat a stvornozkovat, neviem ho inak spacifikovať ako nasilu do nosiča pozapinat a zaspí za chvilu. K tomu budeniu, kedy naposledy spinka poobede? Možno to ma ako posledný poobedny spánok. Maly teraz presiel na 2 spanky denne a uz sa to začína upravovať. Občas je den keď spi poobede 2-3 hodiny a potom večer nie a nie zaspať. Aj s tým trucovanim to mame rovnako ale ako tomu pomoct neviem, snažím sa ho vždy niečim zabaviť. Nič nestiham, vkuse mu som za zadkom. Ale hovorím si že je to len obdobie 😂

ibrunova
7. jan 2020

@nika4495 Je to v tomto veku úplne normálne..

mirola
7. jan 2020

Je to uplne normalne, zdrave dieta a robia to vsetky. Naucil sa nieco nove je z toho taky “hotovy” ze to teraz bude robit stale. Vsetci si tym viac menej istym presli, len sa s tym zmier a bud rada:

veronika4495
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janickacrazy
7. jan 2020

@mirola tak určite to všetky deti nerobia tak, ako opisuje autorka, niektoré deti sú lenivšie, mám 3 synov a v 9mes. všetci spali úplne v pohode a ani jeden sa mi v postieľke nestaval, len prostredný bol naučený zaspávať v kočíku, inak spať nechcel, ale každé dieťa je iné, autorka má proste živšie dieťa

deti95060810
7. jan 2020

musíš si zvyknúť...bude len horšie. Zažili sme to všetky....😉

arianna25
7. jan 2020

Aj moj 9 mesacny kym zaspi vecer tak si musi urobit kolecka v postielke doookola kym nie je unaveny a neodkvacne. Poskracovala som mu trochu spanky a aj tak. A to som pritom rada ze ma cez den spanky lebo ked bol mensi tak nespal cez den len driemky. Tak to je raz tak raz tak cize menia sa obdobia. Raz nam to bude chybat aky drobec zlaty.