Dobrý deň, chcela by som sa poradiť, či má niekto podobný problém... som slobodná mamička a bývam dočasne u maminy a jej priateľa. Jej priateľ je mojej 9mesacnej dcérky Emmky krsny otec. Obidvaja mi s malou pomáhajú, hlavne keď som vyčerpaná a bolia ma kríze.... jediné čo mi vadí a trha mi srdce je to, že moja malinká má odmieta, chce byť len pri krstnomotcovi,a vzdy keď ju zoberem ja na ruky,spusti veľký plač a stále sa ťahá za ním.. aj pri uspavani sa odomna odťahuje a pri ňom je vždy kludna.. neviem čo mám už robiť,velmi má to trápi,aj keď som mu vdacna že ma občas zastúpi v hraní alebo nosení na rukách.. prosím poraďte ako sa stým vyrovnať..naozaj ma nemá vôbec rada? Máte niekto podobný problém? Dakujem
Aj ja si myslim, ze to nic vazne neznamena, mozno potrebuje len taky "otcovsky" chlapsky pokoj. Bud rada, ze jej ho ma kto dopriat, ved ste rodina, nie je cudzi.
Podla mna ho vnima ako svojho ocka. Moj maly ked ho mm zoberie na ruky je strasne stastny a ked mu ho chcem zobrat tak ho silno objime a skryje sa 🙂
A este ma napadlo, ze ci krstny nerobi nieco, co je pre malu take dolezite, ze ta potom odmieta, napr. rada sa nosi, tuli, hladka, blazni... robis to aj ty dostatocne? Skus prist na to, co je jej take vzacne, co je jej jazykom lasky.
Ved to všetko s ňou robím aj ja ... len jej možno ozaj chyba otec, ale zas nechcem aby uprednostňovala jeho predomnou... to že ho má rada je v poriadku ale ja by som mala byť prvoradá .. či sa mýlim? ☹
Najpravdepodobnejsie vidi v nom "otca" a udajne dievcata viac inklinuju k otcom...
Okrem toho vidi v nom dovernu osobu, hra sa s nou ,mojka ,nosi ....ale nevychovava (predpoklada) a to deti tiez velmi skoro vycitia...
Dovodom moze byt aj to ze citi tvoje n apatie ,unavu....deti su v tomto velmi vnimave...
Tvoja dcerka ta ma urcite rada a lubi ta a preto sa nestresuj a neziarli ze ma niekoho radsej ako teba...lebo ty pre nu prvorada si ...aj ked nie je na tebe neustale pricucnuta...
To je urcite len docasne, bud stale pri nej, urcite ta potrebuje, za chvilu nastupi separacna uzkost a nepohne sa od teba. Este budes rada,ked ju na chvilu zoberu. Ked byvate vsetci spolu je jej ako otec, potrebuje ho.