9 mesačná dcérka sa v noci precikáva

alexandra1104
17. jan 2014

Prosim moja 9 mesacna dcerka sa kazdu noc precika a to ete skvor akosa zobudi na jedenie... a plienku jej davam pred spanim som stoho nestastna neporadite mi co stym 🙂

ivus85
17. jan 2014

ahoj na vecer jej davaj menej tekutin, ak jej davas cajik tak vymen za vodu....davaj pozor na mocopudne napoje,hlavne vecer nic sladene 🙂....tiez sme maly ten problem ale myslim ze staci obmedzit pitie....zatial kym si zvykne jej mozes davat aj dve plienky a ja som zvykla dat pod plachtu este igelit aby neocikala matrac....vela stastia 🙂

natas4
17. jan 2014

@alexandra1104 co tak prebalovat castejsie, alebo kupit ine plienky?

luliu
17. jan 2014

@alexandra1104 netreba jej prejst na vacsiu velkost plienky? Mne sa moja tiez precikavala, v nasom pripade to bolo tym, ze strasne vela pila pocas celej noci - cca 0,5 litra vody za noc

crissie
17. jan 2014

Bud kupit na noc kvalitnejsie plienky, alebo ma este napadlo, ze poriadne oprav kraje plienky pri nozickach. Ak su tie 'volaniky s gumkou' zaseknutne vnutri a nie pekne von tak vtedy zvykne plienka prepustit 🙂

anika11
17. jan 2014

@alexandra1104 mne sa tak precikaval starsi ked bol malinky, jedine plienka z DMka to vydrzala,ale davala som mu vzdy taku vacsiu, napr. ked mal 9 kg tak som mu davala plienku od 9-18kg.cez den sme mali pampersky v pohode a aj mladsi vydrzal s pamperskami v pohode..ten sa ani v noci neprecikaval,tak neviem cim to moze byt 🙂

alexandra1104
autor
17. jan 2014

@natas4 mame zelene pampers

alexandra1104
autor
17. jan 2014

@natas4 a cez noc ju budit asi nebudem

alexandra1104
autor
17. jan 2014

mala mal oranzove pampers...a tak som kupila zelene 7-14 kg ale cez den sa vobec neprecika a moze mat aj dlhsie plienku a cez noc vzdy tak ktore ine plienky mi odporucite

alexandra1104
autor
17. jan 2014

@luliu kupila som jej vedcsie a nic sa nezmenilo

sense
17. jan 2014

ja moju takmer 9 mesacnu prebalujem aj v noci lebo tiez nevydrzala s jednou plienko 12hod. ..... vela krat ani nevie o tom ze ju prebalujem ...davam zelene pampers....

cecil36
17. jan 2014

väcsie plienky jednoznacne + menej tekutin pred spanim tak cca dve hodky.

edita56
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ichbinich
17. jan 2014

Mozes vyskusat nasledovne:
- o cislo vacsie plienky
- pampersky PLUS, teda napr. ak ma teraz velkost 4, kup velkost 4+. Tie maju este extra absorbcnu vrstvu
- vyskusaj ine znacky

Ja mam pratelny potah na matraci, jednej strany bavlna, z druhej polyuretan. Ak sa precika, dam prat a hotovo. Matrac ostane suchy. Inak mam tiez cez den oranzove pampersky a na noc tie drahsie zelene. Ale z casu na cas sa aj tak stane, ze je precikana. U syna to bolo tiez tak. Pokial to nie je kazdu noc...

stanislavao
17. jan 2014

@alexandra1104 nepisete, ze ake plienky pouzivate. aku znacku. ci jednorazove, ci bavlnene. ak pouzivate jednorazove, treba kupit ine. najlepsie su pampers premium a treba skusit vacsiu velksot. ma plienku spravne nasadenu? dost utiahnutu? nenechavajte "miesto". pas je pruzny, netlaci dietatko. plienku treba spravne zapnut, okraje okolo noziciek aby boli spravne vyhnute.

lucinocka
17. jan 2014

moja sa tiez pocas kazdeho spanku precika..a to tak ze ma uplne cele pyzamko mokre, brusko ladove, zadok ladovy...skusili sme uz vsetky mozne plienky a nic nepomaha... jedine co pije pred spanim je jej flasa mlieka, bez nej by nezaspala...ale kvoli plnej plienke a chladu sa v noci budi :( uz som jej aj chcela zrusit vecerne mlieko ale to je jej ukludnovak pred spanim, bez toho nechce zaspat este..

marcela1992
17. jan 2014

nás sa tiež precikaval,ked pil mlieko tesne pred spanim.teraz mu dam veceru a mlieko asi 2hodky pred spanim a je to ok,uz sa neprecikava

roklin
17. jan 2014

dobrý deň, nám sa tiež stalo, že sa dcérka precikala, nakolko som ju kojila aj v noci podľa potreby, nám pomohli o číslo väčšie plienky na noc a prebaliť aj v noci a bolo všetko v poriadku.

alexandra1104
autor
17. jan 2014

@edita56 oranzove plienky som mala pampers a kedze ich precikala som jej kupila uz pred vyse tyzdnom zelene ale tie tiez precikava treba citat

alexandra1104
autor
17. jan 2014

@marcela1992 len mala bez mlieka na spanie nezaspi

alexandra1104
autor
17. jan 2014

@stanislavao pouzivam pampers tie zelene na na nic cez den orazove

laura0
17. jan 2014

@alexandra1104 zelene pampersky ja uz tiez nemozem malej davat na noc ,lebo mi ich precika,jedine plienky ktore neprecika (aj ked uz aj tieto precikala ale to vela vecer pila a stalo sa to mozno 2x) su Babylove z Dm...malá ma rok a pol a kupujem velkost 5 ,su dost drahe ale teraz maju dvojbalenie v akcii za 13.99 je tam dokopy 72 plienok tejto velkosti a ked si za 50 bodov na ne uplatnis 25% zlavu vyndu ta na 10.50 ..... vyskusaj ich maju ich aj po jednom balene...alebo este Pampers Premium Care biele mi neprecika ale tiez vo velkosti 5 ...

stanislavao
17. jan 2014

@alexandra1104 oranzove su uplne zle, lebo nemaju pruzny pas,. to skuste radsej lidl toujour, alebo tesco essential. su urcite lepsie. a ked pouzivate pampers active baby a precika sa, tak jednoznacte musite kupit vacsie.

matozazzo
17. jan 2014

Moje obe dcery pampersky vzdy precikali. My sme pouzivali babylove, na noc vzdy o cislo vacsie. Ak nosila cez den napr. cislo 3, na noc 4+ (nie 4). Tie mi neprecikali.

alexandra1104
autor
17. jan 2014

@lucinocka moja musi mat mlieko pred spanim bez toho vobec nezaspi

alexandra1104
autor
17. jan 2014

@stanislavao teraz som jej kupila vedcsie do teraz mala 3ky a teraz ma 4ky

hamca
17. jan 2014

@alexandra1104 podla mna fakt treba len vymenit plienky, mne mala tiez precikavala kazdu noc a kupili sme o cislo vacsie a kvalitnejsie plienky a od vtedy nic. Skus aj ine znacky, nielen pampers. Poznam mnoho ludi, ktori su max spokojni s lacnymi plienkami napr. Babylove al. Lidlovske. Nie vsetko drahe je aj dobre. Ja mam napr najhorsiu skusenost s huggies, tie vzdy precikala, vobec jej nesedeli tie plienky.

lucinocka
17. jan 2014

@alexandra1104 no ved aj moja, ale ona to vsetko vycura do plienky neskor... terza mame pampers na noc, tie maju na brusku taku hrubu vrstvu proti preteceniu, tak tie su este najlepsie, ale aj tie mi precikala

majka99999
17. jan 2014

@alexandra1104 skus premium care podla vahy, pripadne vacsie. moj cez den nosi 4+ zelene a na noc jednoznacne 5, lebo by sa mohol precikat, aj ked teraz uz tolko necika v noci, kedze prespi celu a na noc ma mlieko do 200 ml.

sintias
17. jan 2014

Z Huggies mam aj ja len zle skusenosti,ale poznam aj takých, ktorí si ich nevedia vynachvalit. My sme ich precikavali bezne.Nebola som s nimi spokojna. Vynikajuce sa mi zdali Pampers tie v bielom obale myslim ze sa volaju sensitive care,ale aj lacnejsie Tesco loves baby ultra dry,tie sme objavili len nedavno a su lacne a nam vyhovuju. Musis len vyskusat, ktore vam sadnu. Utierky na zadocek pouzivame len tesco gaga sensitive take zlte, stoja okolo 0,89 Eur a su dobre.Ani raz sme nemali zapareninu ani iny problem a to uz mame dva roky.

martuska75
17. jan 2014

Pampersky sa nám tiež v noci precikávali. Skús inú značku dávať na noc. Nám najlepšie sedeli v noci Huggies-ky ( ale neviem či už v SR nkonči) lebo celkom fajn aj tie z DM-ka.
@alexandra1104