9 mesačná dcérka sa stále v noci budí

lilam
14. sep 2012

Mile maminky uz som zufala,moja mala bude mat 9 mesiacov a v noci mi nechce spat,furt sa mi budi a mrkoce,kriči.Ked jej dam cumlik tym sa mi neuspokoji iba flasou,pocucka a zaspi a potom zas a dookola,aj 5 krat za hodinu.Uz som jej dala vysetrit krv a nic,vsetko v poriadku.Neviem co mam robit,ma niekto taký problem.

zigzag
14. sep 2012

hehe, ta nepotesim, moj ma 15 mesiacov a stale sa mi budi tiez celu a kazdu noc odkedy sa narodil.... a tiez som mavala stavy,ze uz na psychiatriu ma mozu odviest, ale stale to neako ide dalej,,, jedine vydrzat... co ine sa da robit???

sintra
14. sep 2012

mas nespave dieta proste. Musi to prejst.

lilam
autor
14. sep 2012

@zigzag tak to sim ma velmi nepotesila.Aj maleho som mala zleho ze sa furt budil,on v noci vypil aj 4 flase,ale aspon vypil a zaspal.a mala ta niekedy vypije aj flasu a krici,ona vydrzi kvakat v noci 2-3 hodky,a o 6 rano uz je hore takze psychiatria ista,uz normalne niekedy nevladzem a som v koncoch,no co uz len vydrzat a nech su hlavne zdravi.

zigzag
14. sep 2012

@lilam no moj uz mlieko nepije, ale stiahne aj 6dc obycajnej vody pocas noci, takze je hore skoro kazdu pol hodinu, a ked bol este mensi,tak som si ani pyzamo nedavala, skoro som nespala... no je to narocne, ja mam tothoto jedneho betara, a ked ty mas este dalsie,tak verim,ze si unavena... ja som tiez, uz to trva prilis dlho.....ale snad sa dockam prespatej noci 😔 ...

angelin84
14. sep 2012

Ahoj,vitaj v klube, dnesna noc bola príšerná, aj my sa budíme aj niekoľkokrát za hodinu,nie za noc!!! Raz dokonca štyrikrát za pol hodiny,niekedy som z toho na spagat, aj dnes ráno`☹

zigzag
14. sep 2012

@angelin84 poznam, nasa poslena noc bola katastrofa, skoncil v mojej posteli a ked nemrmcal, tak ma okopaval,,, som zombie uz 15 mesiacov..a cez den vykon na 100%, aspon ze pred obedom troska pospi, a aj to len asi posledny mesiac...

lilam
autor
14. sep 2012

@zigzag No som nato sama,manzel mi chodi na tyzdnovky,tak som s nimi vacsinou sama.Maly mi takto staval asi do 3 rokov,dufam ze to nebude trvat takto dlho,Boze tak zavidim niektorym kamoskam ked im spia deticky celu noc normalne by som si to vymenila aspon na jedinku noc,aby som si pospala.Nic ine nam neostava ako pevne nervy.

lilam
autor
14. sep 2012

@zigzag Kolko krat ti spinka cez den?Moja mala 1 krat niekedy 2 krat.ako kedy.

zigzag
14. sep 2012

@lilam no ja som sama na neho cez tyzden, muz chodi na vikendy domov, takze viem o com hovoris,, ale za chvilu by sa to malo zmenit, tak uvidime....

@lilam no, ked bol mensi tak spal - nespal cez den, spal iba v kociku,za neustaleho hojdania, ked zaspal,prestala som, chcela som si porobit svoje, tak bol hore za minutu.... ked mal 7 mesiacov,vanickamu bola mala uz, tak som ho do posielky ucila, bolo aj placu, ale zvykol si rychlo, tak od 7 mesiacov spava doobeda (ale mali sme obdobie,ked nespal viac ako pol hodinu), a potom spal v kociku vonku asi pol hodinku zase.... a posledne 2 mesiace uz spava len doobedu v postielke, vonku uz nechce.... a vecer ide spat o 19:00 a rano pred 6 uz je hore....

lilam
autor
14. sep 2012

@zigzag No vidim,ze nie som sama pochopi to len taký clovek co si s tym presiel.normalne si ma upokojila,uz som si namyslala ze jej nieco je.

diadiana
14. sep 2012

ahojte, mame doma to iste, maly ma 9 mesiacov a budi sa vkuse, nie parkrat za noc, ale za hodinu. Tiez sme skusali vsetko mozne, vraj treba vydrzat-tak drzime, striedame sa s muzom pri nom kazdu druhu noc, lebo ja som uz padala ... tak cakame trpezlivo 🙂 drzme si palce nech tie nase deturence z toho vyrastu 🙂

zigzag
14. sep 2012

@lilam 🙂 hehe som rada, ja som uz vyskusala vsetko mozne,aj s jedlom pred spanim, aj postielku som premistnila, a nic, musi vyrast,, treba cakat.... 😉

lilam
autor
14. sep 2012

@diadiana Tak pevne nervy prajem všetkým maminká,ktore maju taketo nespave,aktivne deticky.

lilam
autor
14. sep 2012

@zigzag Ja som tiez skusala,aj s postielkou a potom rano o 3 som ju musela dat tam kde bola co som normalne nevladala uz vstat k nej,skusala som vecer kasicky aby bola syta,cajiky a nic,musime s toho vyrast,len nech ten den uz pride prosim.

diadiana
14. sep 2012

@zigzag presne my sme skusali vsetko od stravy, pitia, miesta spania, casu spania, aj viburcol a nurofen...a stale to bolo to iste, takze len vydrzat... 🙂 inAC dakedy som si myslela, ze sme jedini, ako som pocuvala, ze deticky kamoskam spia 8 hodin vkuse, tak ja radsej nic nehovorim, lebo nam nikto neveri, ze mame taketo noci. Cez den je maly usmiate spokojne, najmilsie dieta 🙂)))

zigzag
14. sep 2012

@lilam tak,tak aj ja cakam .. a neviem sa dockat, teraz sa utesujem,ze ked vyrastu vsetky zubky, este nam 8 chyba....uvidime no......

lilam
autor
14. sep 2012

@diadiana Ved to je to ze nikto ti to neveri ked von spokojne a usmiate,kazdy mi povie Boze aka je zlata a tucnucka,to ti nemoze byt taka zla,neklam.A ja idem puknut 🙂 ,tak uz som ticho

diadiana
14. sep 2012

@zigzag to je super ze vam chyba len 8, my mame stale iba 2 ks 😀 a doktorka uz pred mesiacom povedala, ze maly ma strasne napucnute dasna, ze budu kazdym dnom dalsie, tak kazdy den robim podrobnu prehliadku maleho ustociek a hladam, hladam 🙂 Velmi, velmi sa tesim ked toto prejde...no raz to urcite bude 😎

diadiana
14. sep 2012

@lilam presne, kazdy len "on je taky zlatunky dobrunky, usmiaty" no ved je, s muzom hovorime, akoby mu na noc prepli gombik na ine dieta, alebo nam ho vymenili a rano zase v pohode 🙂))))

zigzag
14. sep 2012

@diadiana nam prvy zub vysiel ked mal 6 mesiacov....takze nas trapia zubky uz dlho, 😅

lilam
autor
14. sep 2012

No neviem ci je to zubkami,mne mal maly do roka skoro vsetky von,len tie zadne mu chybali a do 3 rokov sa budil furt.mala ma uz tiez 6 zubkov,vysli jej V 4 mesiaci.ale ona je uz taka od narodenia nespava.

lilam
autor
14. sep 2012

@diadiana 🙂

snopkulka
14. sep 2012

to dôverne poznám, môj malý tak spávam od cca 6tich do 15tich mesiacov - potom som ho prestala kojiť a už prespí celú noc, občas sa stane, že sa 1-2x v noci zobudí.... nečítala som si všetky príspevky, určite ti mamičky písali aj o zúbkoch, môže to byť tým... nám ostáva len popriať ti veľa trpezlivosti, neboj, zlepší sa to, len treba vydržať 😉

lilam
autor
14. sep 2012

@snopkulka Nic ine nam neostava,Dakujem.

mummy01
14. sep 2012

@lilam treba porozmyslat ci nema dieta problem s travenim nejakej potraviny ci mlieka...no a ak nie tak je to zlozvyk-to pitie z flase.Je len na tebe aby si to nenechala prerast do pitia 4 flias za noc,to naozaj nieje dobre pre nikoho 😉

sante81
14. sep 2012

@lilam pri synovi som sa vyspala az ked mal presne 2 a pol roka, do vtedy som nemala srdce nedat mu flasu, niekedy sa zobudil raz, niekedy 2x, niekedy aj 6x a pokial mlieko nedostal, tak reval a vydrzal revat veeeelmi dlho. skusala som viackrat nedat mu, nepolavit, ale nevydrzala som viac ako den. potom sa sekla a nechala som ho revat 3 noci, od vtedy mi spí 12 hod v kuse, ziadna flasa nič. zobudí sa ked chce cikat, a aj to ide sám. tvoja je ešte malicka, ale po jednom roku by som uz z vlastnej skusenosti mlieko nedávala, je to uz len o zvyku, nie o hlade

tatianka7
18. sep 2012

No baby,my to máme tiež zaujímavé...Od tretieho mesiaca mi prespal celú noc a ked sme mali osem mesiacov akoby uťal.Ani jednu noc nedokáže prespať celú.Najnovšie nespí ani cez deň,ked zaspí-to je už skoro noc-však aj teraz ešte buntoší-zobudí sa po štyroch hodinách s vreskom,potom bude hodinu hore a ráno bude buntošiť o pol ôsmej ☹ ☹ ☹ ☹ ...Netuším,či sú to zúbky,lebo ten jeden,ktorý má,už bolo vidno,ked toto začalo.Na hlad sa mi to tiež nezdá,lebo na večeru sa napapá normálne a v noci vypije len kúsok.Na noc mu dávam kašu,aby bolo sýtejšie..Tak netuším,kde je chyba 😖 😖 ☹

angelin84
19. sep 2012

Aj dnešná noc bola strašná, od jedenástej do druhej bola šesťkrát hore...to nepotrebuje ani komentár☹

raduska88
19. sep 2012

ahojte, moja ma 16 mesiacov a od narodenia neprespala ani jednu noc. najskor pila mlieko 3 x za noc a od tohto leta mlieko odmietala a chcela caj vypije 4 flašky za noc a posledny mesiac sa stale strhava zo sna a krici mama tata je nepokojna a musim ju dat k nam do postele aby sa ukludnila, niekedy pomoze niekedy nie, nerozumiem tomu, nicoho sa nezlakla, nic neprekonala....zo zubov to tiez podla mna neni...ma niekto taku skusenost?

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz