dobry den mam taky problem moje dieta je dojcene ale zanoc knemu vstavam neprehanam 25-35 krat vazne ja ho uspim ovisnute koncatiny ma ulozim ho a suchnem paplonom a je hore s revom ... pri mne spat to vobec nemam sancu hned by bol hore len ked dycham
pri noseni este vyzaduje specialne techniky kolisania som na nervy z toho
vobec sa nezahra sam ... v kociku vobec nechce byt a prikrmy pluje a place
to dieta je 24 hodin nespokojne
byvame so svokrou kt. ju strasne blazni rozmaznava este sa jej pyta: milacik a mozem ta obliect?
moze byt chyba vo vychove? co mam robit ☹
@sonacina ahoj, moja mala bola taka zla cca od 7 mesiacov do roka, jej isli zubky, bol to des, tiez velakrat bola hore, asi budes musiet len vydrzat, nic sa nedalo robit, skus jej dat na noc nurofen, ci sa jej spanok nezlepsi, moze ju to boliet a ked sa nevyspi, je zla cez den, velmi dobre poznam....
@sonacina ak je to len teraz par dni moze byt chore ( 6.choroba) vtedy sme my doma mali neznesitelnu nervacku inak pohodove decko , to trvalo asi 3-4dni alebo tie zuby
no a neskusila si uspat tak ze napr v perine obalene, a po zaspati prelozit aj s perinou, akoze "mama", ja som tak robila lebo akonahle som ju polozila do postielky rev a oci pinpongace, v perine si nevsimla e som prec.
ona je taka od narodenia najskor koliky ale uz koliky nema a stale je taka ....
nieco si dovolim jej zobrat hned sa hadze krici place kym jej to nevratim atd. je toho vela neviem co robit :(
viem, ze asi nadsena nebudes, ale skus ju dat do tvojej postele.....aspon sa viac vyspis a oddychnes si..mozno sa len boji..alebo prisla na to, ze si jedina na svete a boji sa, ze odides (separacna uzkost)..ta svokra veru nepomaha, dobre to poznam, skus jej opatrne vysvetlit, ze uz nevladzes a potrebujes podporu, lebo TY si mamka a vychovavas svoje dietatko....l tie prikrmy by som neriesila...skusaj nove chute, hlavne postupne....moja dcerka tiez odmietala, ale nakoniec jej zachutilo...Skus siahnut po krupoch, pseno, jednoduche zeleninove polievocky, nieco take 🙂 suhlasim vsak s @kolinia , ze to mozu byt zubky...tak skuste ten Nurofen, alebo si pozri homeopatiu- Chamomilla ...pripadne si skus doma zapalit aromalampu, pustat upokojujucu hudbu, aby si sa aspon Ty zregenerovala...drzim prsty!
@sonacina ahoj, no vobec ti nezavidim ☹ ale nemyslim si, ze by to bolo vychovou, take male babatko sa este neda rozmaznavat...ak nie je chora, jedine z coho mi nervozita vychadza su rastuce zubky...a je takato od narodenia?alebo len v poslednom case?nezavadzala si nejaku novu potravinu, z ktorej by ju mohlo boliet brusko?