8 mesiacov, nezáujem o hru a len nosenie.

pauli_cka
10. feb 2020

Ahojte,chcem sa s vami poradiť a mozno aj vyzalovat trosku 🙂 Mam synceka 8 mesačného, koncom februára bude mat 9m no a v poslednej dobe sa chce staaaaaaale len nosit na rukach, idealne od rana do vecera. Nebaví ho skoro ziadna hracka,ktorá ho este donedavna bavila. Par sekund sa s niecim hra a potom zacne okamzite mrniet a plazit sa za mnou. Zubky este nemame,ale idu nam (podla dr je to na spadnutie). zhoršili sa nam spánky , pospi cez den 20 - 30 min, ja nic nestihnem za ten cas, som z neho unavena a teraz som aj nachladnuta,takze je to des. Mam nosic,tak ked je ozaj zle,nosim ho v nom. Je to ozaj len z tych zubkov,ze je takyto? Predtym sa vedel aj sam trosku prehrat. Teraz je len nervozny a stale chce byt na rukach. Tak mi napadlo ze by som bola vdacna inym mamkam za ich skusenosti s podobnym obdobim u ich deticiek. 🙂 Ďakujem vam

pribinak
10. feb 2020

Separácia úzkosť. Chce to len trpezlivosť, to prejde.

ruzasipova
10. feb 2020

Ako môže to byť aj separačná úzkosť. Ja som to mala pri dcére v 10 mesiacoch a nemohla som sa vzdialiť na 2 metre, hneď vreskoty.

sapetka
10. feb 2020

Ano moze to byt zo zubkov. Kup mu gelik na dasienka. Mozno sa mu ulavi a pohra sa ked ho nebude nic trapit. Alebo nejake hryzatko

deti95060810
10. feb 2020

no čo treba len pretrpieť...

pauli_cka
autor
10. feb 2020

dakujem. separacna uzkost to nebude, on nevrieska ked ma nevidi

nikola6694
10. feb 2020

Moja je tiež taká že len na rukách chce byť ... Niekedy som v pohode aj navarila teraz ani v jedálenskej stoličke nevydrží ... Tak isto má 8 mesiacov ... Niekedy sa pekne dlho aj hrala ale teraz len chvíľu a hneď za mnou lezie

catherine1989
10. feb 2020

Podla.mna to je len obdobie, prejde to. Súhlasím, že to môžu by zuby, aj môjmu vyšli až v 9mes. Určite je to trošku obťažujúce, že chce byť stále na rukách, ale ber to tak, že maličký je len raz, vyrastie a ešte ti jeho blízkosť bude chýbať. Inak, môj bude mať 2 roky a ešte aj teraz hocikedy za.mnou príde a chce sa tulinkat, to je také zlaté

pauli_cka
autor
10. feb 2020

@catherine1989 ano,samozrejme,ze viem,ze dietatko sa tulka a mojka a ja take chvíle s nim neskutocne milujem 🙂 Skor mi islo o to,ze sa chce nosit nonstop aj ked sa prave mojkat nechce :D Dakujem za tvoju skusenost

pauli_cka
autor
10. feb 2020

@nikola6694 dakujem. Tak asi to bude take obdobie

nikola6694
10. feb 2020

@pauli_cka tak aj ja dúfam že je to len obdobie ... Do teraz sa vedela pekne sama hrať teraz sa pohraje 5 minút aj to musím byť pri nej