Prosím stretli ste sa s tým? Malý ma 8 mesiacov a začal prizmurovat oči. Robí to hocikedy, akoby zaostroval. Svetlom to nie je, robí to aj keď je svetlo v izbe rovnaké. Dr. Nam povedala, že si mame všímať kedy to robí. Občas akoby ho aj svrbel noštek, mysleli sme si, či to nemá niečo aj stým, že mu idú zúbky už dlho, či ho to nesvrbi. Neviem. Vraj je na očné vyšetrenie skoro. Dakujem
@lindusss2016 to nie, neupozornujem, len sa bojím, aby dačo nemal s nimi. Robí to už dlhšie. Dakujem
Nechcem ta strašiť na začiatku sme tak isto malý zaostrovanie... A svrbenie nosa a po čase EPI záchvat :/
my sme boli s malym na ocnom vysetreni, ked mal 6m. tiez ocna nevravela, ze je to skoro, pekne ho pozrela a ja som bola kludna. (zdalo sa mi, ze skuli, plus hrozne zmuril do slnka, tak skontrolovala, ci nie je svetloplachy)
Tiež. Som. Musela nahrávať ale unas to boli. Len sekundové a viac. Krát za sebou.... Urobili vyšetrenia hlavičky a mu zistili epilepsiu žiaľ....
@jaja23 mozem sa opytat ci ste boli? Moj tiez obcas “zaostri” ale vacsinou proti oknu
@seepferdchen boli sme všade, ale prešlo to same
@jaja23 super 🙂
@jaja23 mozno sa len naucil novu grimasu, chvilu si to vsimaj, ale neupozornuj na to