8 mesačnej dcérke odstávajú úška

ankavanekova
27. okt 2014

Ahojte, mali ste aj vy s tým problém? Maličká keď sa narodila, mala normálne úška, ale veľmi vždy točila hlávkou a tak som jej vždy naprávala úška a niekedy normálne formovala, keďže ich mala ako papierik 😊 Lenže čím je staršia má ako keby odstávajúce. A popritom som jej takmer vždy dávala aspoň čelenku. Lenže mne to ani nepripadá tak ako keby jej odstávali ale ako keby ich tak mala mať. Neviem či mi rozumiete... Je nejaká šanca, že sa jej to ešte upraví? Nechcem aby potom keď pôjde do škôlky alebo do školy sa jej posmievali 😢 A popritom ani mne a ani mužovi neodstávaj. Ďakujem za rady 😊

pribinak
27. okt 2014

Na tej fotke ma normalne uska ;)) ziadny netopier

hradnapani
27. okt 2014

@ankavanekova aj moj syn mal v tomto veku take uska, ze vrchna cast akoby odstavala. Napravilo sa to same 😉

natalym
27. okt 2014

Neboj sa, ono sa to upraví a keď nie tak potom budete riešiť. Neterke odstávajú a dosť, má taký účes, že nevidno. Nemá s tým problém.

adeala
27. okt 2014

@ankavanekova pozrela som si tvoje fotky a nie je to nič hrozné 😉 to ti teraz tak príde, pretože nemá žiadne vlásky. Ale ak by to bolo vidieť, tak sa to dá spraviť - sestra mala presne taký typ ušiek ako tvoja malá a spravili jej to krásne 😉

ankavanekova
autor
27. okt 2014

Joj ďakujem vám, hádam jej to pomyzne, bo nechcem aby trpela 😊 A ešte raz vám ďakujem. Ste zlaté, že ste si našli čas 😉

qtinka46
29. okt 2014

Malinka je velmi zlata, a tie uska nema vobec velike, myslim si ze ked jej podrastu trosku vlasky tak si to uz ani nevsimnes , btw. niektore deticky si v skole ci skolke vymyslia vselico na posmievanie a nemusia si ani vsimnut odstavajuce usko ;)

nini1010
29. okt 2014

Neupravi a nepomôže tí žiadna celenka.je to genetika a bodka.kludne jej ich môžeš aj priliepat na noc a nepomôže.viem to lebo aj mojej malej trochu odstavaju,viem že by som mala byť vďačná že mám zdravé krásne dieťa a aj som ale prežívala som to ťažko lebo široko ďaleko v rodine nikomu nedostávajú takže som z.toho bola v šoku.čo je ale isté časom si na to zvyknes a prestanes to riešiť a ako bude rast a hlavka sa bude zvacsovat bude to menej poznatelne.a ak by to bolo zle v 4 rokoch jej to môžeš dať chirurgický upraviť.