8-mesačné bábätko si škriabe nos.

domka1205
9. apr 2020

Ahojte baby,máte niektorá skúsenosť prosím? Náš maly bude mat 8mes a stále má doskriabany nos...včera ho muž po poobednom spánku vybral z postieľky a malému až tiekla krv po tvaricke,odlupil si chrastičku z predchádzajúceho skrabania...nechtiky mu striham pravidelne,aj keď nie vždy dokonale keďže sa pritom zvykne hmýrit,občas mu kde-tu trčí dlhsi kusok,ale ani mu neprečnievaju cez brušká prstov..neviem,či to robí z nudy,v postieľke má aj veľa hračiek,a vždy po zobudeni ideme hneď za ním..občas si zmoli tváricku aj keď nieje ospalý,toto škrabanie som postrehla iba v autosedačke počas cesty,ale aj v aute mu davam hryzadlo,hračku..nevyzerá to pekne,napríklad teraz má na nose asi 4-5 raniek..včera som mu na to dala tamponik s aloe vera sprejom na rýchlejšie zahojenie,ale mal po ňom červene miesta,neviem ani čo mu na to davat... máte nejaké rady ako tomu ubrániť ? Ďakujem

kataina
9. apr 2020

nemôže mať alergiu na niečo? Ja si tak velmi škriabem a to som "trošku" staršia

denisa098
9. apr 2020

@domka1205 nestrčil si niečo do nosa??

zuzankajankajova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
botka19
10. apr 2020

@zuzankajankajova brutalna diagnostika z prispevku bez akychkolvek podrobnosti, tomu sa povie odbornik... kam tento svet speje

@domka1205 nas si skrabal, resp.silno suchal tvar, ked mu isli zuby. Lekar povedal, ze sa snazi odputat od bolesti.

zuzankajankajova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domka1205
autor
10. apr 2020

@botka19 asi by to mohlo byť kvôli tomu,ďakujem, mysleli sme že mu vyjdú skôr, už cca 3 mes dozadu v noci plakal,geliky moc nepomáhali,neviem či sa mu prerezavali na nejaké ,,fázy’’, lebo už dlho má na dasienkach take ciarocky,dnes sa mi prvýkrát zazdalo že tam už aj niečo biele trčí, tak už snáď, a prestane aj s týmto 🙈 takto to
má teraz,dúfam že si tie chrastičky zas nepoodlupuje

botka19
10. apr 2020

@domka1205 zas tak strasne to nema, ale ten pohlad je ocarujuci, buduci lamac zenskych srdc 🙂
Nasmu to ide na etapy, takze pri kazdom zube to robi, ale striham nechty do okruhla, tak sa nezaskrabne. Teraz uz da, predtym to bol tiez riadny boj, ale bola som nekompromisna 😀