8 mesačná sa v noci budí aj 15krát

valuzan
29. okt 2019

Ahojte mám 8 mesačnú dcérku ktorá má pravdepodobne problémy zo spánkom. Doktorka sa mi k tomu nevijadrila ale cez deň spí asi 4c po 5-10 min to robí cca 45 min cez deň q v noci sa zobudí aj 15 krát. Uspavam ju od 20:00 do 21:00 vôbec sa jej nechce lezie prevracia sa atď. Poraďte mi prosím aj ja by som už chcela jeden kvalitný spánok. PS sme plne kojeny ďakujem

sonicka777
29. okt 2019

@valuzan ja mám doma to isté,malý mi nespí od narodenia a to bude mať za týždeň 12 m.Moj je na um ,ale je to hrôza.Cez deň nespí,keď si pospi tak tých 15 min a v noci vkuse hore.Ja už po roku chodím ako zombie...🤦😭😭😭ja dúfam,že keď vyjdú všetky zuby,tak sa to zlepší...zatiaľ má 2ks 😭

leniel
29. okt 2019

@valuzan zubky. Je to len obdobie. Prejde to. Neskusala si ukladat po leziacky a nechat ju dudlovat? Mozno by cez den potiahla dlhsie...

sapetka
30. okt 2019

Su take deti co nespis nic. Zuby to nie su to su jednoducho take deti. Treba to len prezit

valuzan
autor
30. okt 2019

@leniel Viem ju dať spať iba na prsku po leziacky inak sa ani nemapapá

jamidea
1. nov 2019

@valuzan zvykni si. Oddychuj ked sa da. Ja ma 3,5 rocneho a stale mi vykrikuje vnoci. Prvy tyzden po porode cez den nespal vobec!! Prve dve deti boli v pohode, pri tomto som este nespala celu noc ani raz.