8,5 mesačné dieťa nechce jesť po sediačky

lulubinka
18. máj 2014

ahojte, viete mi poradit ako naucit dieta jest po sediacky. kym nevedel sediet tak sme lezali. a teraz ked uz sedi tak odmieta jedlo. ked ho dam lahnut tak sa ako tak naje. nieje to bohvie co ale aspon nieco ako nic. nechce byt ani v takej koliske , ci vo vajicku do auta.

havedka
18. máj 2014

ahoj tak ho nenut,dieta samo vie kedy je jeho cas pokial je zdrave,neboj bude aj po sediacky papkat nechaj mu este cas kazde dieta je ine niektore ani v 8mesiacoch este nesedia

lulubinka
autor
21. máj 2014

samozrejme ze ho nenutim, tento txzden sme pomaly zacali najskor ranajkami a postupne budeme pridavat. viem ze kym nevie stvornozkovat tak by nemal dlho sediet.

sofiazara
21. máj 2014

moj maly ma tiez 8 mesiacov a este nesedi sam, ale vo vajicku alebo v hojdacke papka 🙂 skusaj pomalicky si privykne 😉

lulubinka
autor
21. máj 2014

som rada ze niesom sama ktorej dieta este nesedi. kazdy sa len pyta a uz sedi a pod. a same reci ze uz ho davaj. uz si pripadam ako hlupana, akoby som nic nevedela,a vobec sa synovy nevenovala. len preto ze som ho este nenaucila sediet. 🙂

olivka26
21. máj 2014

@lulubinka my mame v pondelok mesiacov-iez nesedime uplne sami...a donedavna sme jedli tiez iba po leziacky,ale mala mi stale plakala a nechcela takto jest...a k tomu mi ani nepriberala,kedze nejedla-podla mna sa je po leziacky jedlo zle.Tak som kupila stolicku na krmenie,uz tyzden ju pouzivame a dcera je z nej nadsena,stale zje celu porciu ranajky,obed a veceru,,,nooo ale musim jej k tomu pustit nejake pesnicky alebo zabavat hrackami 😅 inak ja som uz aj skor zvazovala stolicku,uz som si pripadala ako somar ze dieta papa po leziacky a znami do mna hucali,ze to tak nemoooozeeee...tak aj preto pouzivame stolicku

kikuleenka
21. máj 2014

@lulubinka ja mam taku stolicku polohovatelnu (peg perego prima pappa zero), co sa dala dat takmer do uplneho lahu, a postupne som ju proste dvihala, az sme sa dostali do sedu (lebo tiez bola zvyknuta jest po leziacky 🙂)

lulubinka
autor
23. máj 2014

@olivka26 tak nastastie mne neplakal po leziacky, inak by osm asi do neho nedostala nic. my uz mame stolicku zlozenu od marca ale stale sa tam len kyval tak som ho netrapila. teraz nam sice idu zibky tak este niesom tak prisna a dam mu aj po leziacky, bo ma velke horucky a asi sa mu toci hlava ked sedi. moc tomu jedeniu ale teraz nedame, som rada ked si da pat lyziciek do ust. a s tym ze kazdy len mudruje tak to nemam problem im povedat nech sa staraju o svoje deti.

lulubinka
autor
23. máj 2014

@kikuleenka no nam v nej najskor chcel byt ale potom ked uz bol v pololahu tak si chcel silou mocou len sadnut a az tak sa to nedalo sklopit. a este sa ale sam neudrzal bez opretia tak sme sli zas na gauc.