Čo robiť? Kým som si čistila zuby, doplazil sa za mnou, obzriem sa a ten fľaša od jari v ústach. Bola prázdna len ten štupel bol zababraný. Mám s ním utekať k dr? Vypláchla som mu hneď ústa a vyzerá byť v poriadku. Môže sa to prejaviť neskôr?
Ďakujem moc, ukľudnili ste ma. Malý vyzerá byť ok, smeje sa, hrá sa. Pre istotu ho posledujem ale snád je všetko ok aj keď seba by som nakopala do zadku. Niekedy sa cítim fakt ako otrasná matka. To má len 7m a už tretia nehoda.
@mim987 náš starší prehryzol jarovú kapsulu do umývačky...hodil grcku a bolo dobre...ináč pozri si kontakt na národnú toxikiologickú linku pre istotu do budúcna ...je tam non stop služba, lekár ktorý ti poradí ak by dieťa vypilo alebo zjedlo niečo netypické..mladší nedávno zjedol cestou z jasličiek v aute celý muffin aj s papierovým košíčkom 🙂
Netrap sa, to sa môže stat kazdej mame. Aj horsie. Nic sa nedeje... drzte sa!
neeee pohodkaaaa, nestresuj. napisala si, ze ju len oblizal, nie ze vypil celu flasku litrovu. pokial si mu usta vyplachla nema sa mu co stat. chvilku bude mat divnu chut v ustach no to prejde. nabuduce lepsie schovat
nas sprasil 5 centovku. tak som dva dni mala Popoluskovsku pracu v jeho vplienke. to sa neda ustrazit
@mim987 neboj, bud v klude, moj bude mat 9. minuly mesiac si pochutnal na pracom, rpaksu lovela, rovnako ako ty, som sa rnao umyvala v kupelni a on pri mne a v sekunde sa dostal do vreca s prachom, nic mu nebolo . mam doma gurmana, ma strasne rad chrobaky, hmz, casopisy , nastastie po ochutnavke Lovely, do cistiacich sa uz nepusta a teda ich aj zatvaram pred nim a som ostrazitejsia
@mim987 Ja by som to videla tak.Je to len jar,ak ju nepil noc sa mi z oliznutia nestane.ale ak hovoris ze to nie je prva nehoda bola by som opatrnejsia ostrazitejsia.deti sice nikdy 100%neustriehneme,museli by sme mat oci aj na zadku ale treba sa poucit kym.sa nestane nieco horsie.znamym spadol maly 3x z prebalovacieho pulta.no dobre raz sa stane ale do kelu 3 krat??chudak aj klucny kost ai zlomil.
moja jedla prášky na pranie a pila jar...
@libawet bléééé...
@deti95060810 našťastie, si to nepamätám a ani chuť, mala som len 2 roky, mama mi to občas pripomenie 🙂, že preto som taká zocelená....no šak, my úderníci 🙂
Mne sa presne toto stalo keď som ešte ako mladšia strážila sesternici staršej dieťa a proste som sa len na chvíľku otočila a už žužlal malý vrchnák tak panika, hneď som jej volala tak mi kázala iba vypláchnuť ústa, pre istotu prišli domov ale nič sa nestalo, všetko bolo ok
@mim987 To bude uuuuplne v pohode. Dychaj 😉 Na vrchnaku je nula nic saponatu a ked si mu vyplachla usta je vsetko OK. Keby sa realne napil bolo by to horsie ale liznutie nie je nic. Jar tiez nie je nijak zvlast agresivna pretoze realne je v kontakte s pokozkou a pripade mensou rankou niekde na ruke takze je to prisposobene na priamy kontakt s telom.