Mám 7 mes. syna. Do pol roka som ho kojila, ale už sme na UM. Nie je moc veľký papkáč. Predtým mi prespal od osmej do štvrtej rána. Cucol si z prsa a spinkal do cca siedmej. Teraz mu dávam na noc UM dávka 150ml. a zaspí pri fľaši, dám ho do postieľky a spinká, tak do pol noci. Potom sa zobudí dáme znova mlieko a potom sa budí od druhej až do siestej rána stále. Zamrnčí, ja mu dám dudulku a on spí ďalej. Takto to robí niekoľko krát v noci a už ma ide z toho poraziť. Neviem kde som urobila chybu. Predtým sme nemali problém so spránkom. Trvá to už dva mesiace. 2 zuby mu už vyšli a mrnčíme v noci ďalej. Skúste mi niečo poradiť. ďakujem 🙂
Myslíš, že je hladný? Lebo on doteraz nebol dobrý papkáč. Stačilo mu trochu a vydržal 3 - 4 hod. v pohode. Skúsim to s tou kašou, ale kúpila som ryžovú a tá mu vôbec nechutí. Musím asi skúsiť nejakú ovocnú.
no asi sa s tým baby musíte zmieriť, to nie je od hladu, proste malé deti sa budia ja mám už druhú dcéru má skoro 7 mesiacov a často sa budí a presne takisto sa budila aj prvá prvýkrát dobre pospala v 2 a pol roku, výhodou dojčenia je ale to , že ja ju mám v noci pri sebe, ak sa pomrví strčím jej prsník a spíme dalej, neviem prečo už nekojiš, ale podľa mňa baby ktoré koja to majú v tomto jednoduchšie, ja by som teda v noci žiadne fľaše nerobila, asi by som umrela potom od únavy🙂))) a takto kedže kojím žiadne nočné budenie už neriešim
ahoj, mne to robila dcérka ked mala 5 mesiacov, tiež bola kojená tak som postupne začala dávať na obed polievky a na noc tú sunarku kašu čo sa rozrábala vodou doktorka mi vravela, že je hladná preto sa viac začala budiť a jej to pomohlo, okolo 19 som dala kašu a pre spaním som ešte kojila , vyskúšaj 🙂