7 mesačný syn je v noci hore každé dve hodiny

swojska
20. aug 2013

☹ mesiac je maly hore vnoci kazde dve hodiny, medzitym som stihla dvakrat ochoriet, angina a potom chripka, mesiac uz nespim.boli noci ked som mala 38 a musela som knemu vstavat, stoho vsetkeho stresu a nevyspatia a choroby som prisla aj o mliecko v jednom prse.
vcera a tuto noc bol hore kazdu hodku,s muzom sme uz nevedeli co snim.on snim teraz 5dni spi, kym som chora, ale ja ajtak dobehnem ked place

...zurivo a histericky krici, dnes isiel spat o 8mej, o 11tej som ho nakojila, o 12jet znova, opol2hej histericky plac -dala som mu dudlik, spal hodinu
o trtej bol uu uplne zurivy, zobrala som si ho ksebe, prestal az ked som ho dala na zem, chcel sa hrat, bol sviezi ako ryba, tak do 4tej som nadnim sedela..
dala si ho s muzom do postele, zasa histeria,reval aj 20min, tak som mu dala prso sa ukludnil,spal do 5tej, zasa som ho nakojila
o 7mej bol zasa hore

skumala som:hladny neni, urobila som mu aj UM, pre istotu ci nemam menej mleka, ked uy z mam len v jednom, hladny nebol,
zubky mu idu, ale pochybujem ze je to tym, lebo ked ho dam hrat tak mu zrazu nic nieje???
alebo ked spi ho to viac boli?

mate podobnu skusenost? ja som uz z nervami a silami na dne..stale som chora, nedokazem sa zregenerovat

lovula
20. aug 2013

@swojska môžu to byť zúbky alebo proste len blbé obdobie a do toho ešte aj zúbky. Zuby viacej bolia v ľahu ( ja som raz presedela celú noc keď ma bolel zub) a keď sa s ním hráš, tak na to zabúda. Skús mu dať na noc niečo proti bolesti - panadol alebo čípky viburkol - to je homeopatikum a krásne zaberá.
Možno ti nebude spať celú noc, ale aj keby sa budil len každé 4 hod., tak je to úspech.
A ak je to len blbé obdobie, tak to musí prejsť samo.
V žiadnom prípade mu ale nedovoľte sa hrať v noci, on si na to zvykne a ste v začarovanom kruhu a bude sa budiť stále.
Môj starší syn sa mesiac ako 9 mes. budil v noci na dve hodiny, že hrajme sa. Nezasvietili sme, nosili sme ho na rukách, snažili sa ho upokojiť, ale žiadne svetlo a hranie. O mesiac to samé prešlo.
Ak sa ti dá, tak s ním spi zakaždým cez deň keď aj on, aj keď len pol hodinu, nech aspoň trošku dobehneš noc.
Držím palce

danika999
20. aug 2013

ja by som skusila aj nejake cary mary 🙂

swojska
autor
20. aug 2013

@lovula vdaka za rozumnu radu

martinka_martinka
20. aug 2013

@swojska ajoj ja som mala ešte pred týždnom to iste... trvalo to asi 2 týždne. cez den revy, neustale potreboval pozornosť cez den spal tak dokopy dve hodky co si pospal vždy nejakych 20 minut a v noci každu hodinu hore niekedy aj po pol hodinu spal a zas....zufala som bola so svokrou sme sa pri nom striedali. ja som plakala už s nim... no hrozne....a teraz ťuk ťuk ťuk sa to zlepšilo doma si už aj čo to upracem v noci sa mi budi každe tri štyri hodiny niekedy som častejšie hore ako on... nam povedali že je to tym teplom a asi to tak a j bolo...
vlastne som ti nijako neporadila....ale viem uplne ako sa citiš...tak možno to chce len čas...

lucia006
21. aug 2013

Podla mna idu zubky,a ako nasemu viac naraz moj je hore aj castejsie ako kazdu polhodku kazdu noc,som max,vycerpana vpodstate vstavam knemu len ja sama priatel chodi rano do prace 😒 leo spi zle od mala lebo mal koliky ,tiez som bola chora shoruckami,viem je to strasne ,ale ked bude takto prezivat zubky vzdy ked mu pojdu asi sa je stym najlepsi zmierit,aj ked je to na nevydrzanie 😠 nam nepomohli ziadne homeopatika cipky nic proste vkuse sa budi raz s krikom raz bez ale neprespi ani 2hodky vkuse ako vas a uz bude mat 10mes 😒

lucia006
21. aug 2013

Ked sa hraju cez den nemyslia na to az tak ako ked lezkaju a neda im ta bolest a svrbenie spinkat,takze su ztoho nervozny 😒