Caute, uz pomaly dva mesiace v noci nespime. Obcas je to lepsie 4-5x sme hore a obcas horsie 10-13x. Dnes sme trhli rekord boli sme v skuse hore od 22,07 - 4,30 😀 Davala som uz aj ryzovu kasu, ovsenu kasu.... Neviem si predstavit co bude dalsiu noc... 😠
@petulda333 nas drobec velmi nespi ani cez den 😒 okolo 1/2 hodinky... vynimocne sa stane, ze da hodinku az dve, ale je to zriedkavy jav. Zubok este nema, ved mu uz dva mesiace meriam teplotu, co si stale myslim, ze bude zubok. 5m je naozaj dost 😲
@anit01 teplotu vobec nemusi mat,mojho zacali zubky trapit v 3m a vysli ked mal 8m ma uz 5zubkov a bez teploty ale zato s bolestou..pozri ci nema dasienka opuchnute a biele...je to uz dlho,uz fakt nevladzem ale nezmenim to
Takze je to asi zubok, dnes som ho prvy krat zacitila 😀 Pojdem mu do lekarne nieco kupit, zlatusik malinky... 😵
@anit01 inak neviem že keď Vám je hore aký je? ak je mrzutý a plačlivý, tak ho ozaj bolí a nemusí mať ani horúčku. Ja som dala vtedy čípok nurofenu a upokojil sa a zaspal. Samozrejme nie vždy, treba odhadnúť, či ho fakt bolí, aby sa lieky nedávali zbytočne. Bol po nom aj taký ospalý a ukľudnený. Chlap sa vtedy hrozil, že som prišla na to ako ,,nadrogovať,, a uspať dieťa :D Ale použili sme asi len dva tri krát ;)
Zazili sme, boli sme z muzom zufali a vyflusnuty. Stale sme si hovorili, ze zuby ale zuby nebolia niekolko mesiacov vkuse. Problem bol v zlych spacich navykoch nasho syna. Kupila som knihu Kazde dieta moze dobre spat. Precitala, zistila preco je problem a ako zo riesit. Zaviedli sme novy system, do 3 dni sme mali uzasny rezim. Vtedy mal 8 mesiacov, teraz ma 2,5 roka a doteraz spava od 8 do 6:30 a od 12 do 3. Zadpava sam vo svojej izbicke.
@katkakovac napíšte bližšie ak sa Vám dá, lebo mňa ide poraziť, neviem môjho odnaučiť v noci jedávať. Vypije aj 4 - 5 krát 250 mlieka. (nemáva bolesti, ani koliky, nič. ... proste je papkaj). Ale už som z toho unavená. Skúšala som oklamať čajov, kaše, viac jedávať. ... nepomáha, v noci keď mu dám fľašu, vytiahne ju ako nič, nepustí, kým nevycucia do poslednej kvapky. Potom väčšinou zaspí. Má 7 mesiacov, a už som fakt vyčerpaná z nočného kŕmenia
@katkakovac uzasne, idem si knizocku objednat, dakujem za tip 🙂
ahojte ja mam ten isty problem tiez nespim asi 2 mesiece lebo mojj drobcek sa v noci budi a dost casto uz somm z toho zufala lebo nechce ani papat nic a aj cez den je uplne taky isty tie zubky nas trapia asi 3 mesiace a este stale nic
Baby, k tej metode - ide o system kontrolovaneho placu. Deti sice po par dnoch plakat prestanu, ale stres pocituju stale, len sa naucia nedavat ho najavo. V tej knizke pisu uplne bludy, uz viac krat vyvratene odbornymi prieskunami. Detickam takto len zvysute stresovy hormon, ktory zabranuje spravnemu rastu mozgovych buniek. Ja viem, ze je to tazke, ale deticky sa postupne spat naucia. Viem o com hovorim. A hlavne, pokial ide o bolest zubkov, tak pocas nej je ta metoda naozaj velmi nebezpecna, to pisu aj v knihe...
@anit01 cez den skús nosiť v nosiči alebo šatke-dieťa má kontakt s matkou, dieťa si tam pospí..a v noci skúste spoločné spanie..dieťa je v nejakom dalšom vývinovom štádiu, takých skokov v spávaní bude vela..detičky vyžadujú kontakt s matkou na uspokojenie svojich problemov-takže odporúčam vela vela kontaktu cez den aj v noci..
@jamika27 ta kniha sa da kupit aj cez internet a vraj aj stiahnut ako pdf. Je to na dlho...
Náš malý to isté, je to proste také obdobie... Treba vydržať.
ako dlho trva kym sa prereze zubok?
Ja nespim uz minimalne 5m...obcas sa stane ze spime v noci take 4h to je uz zazrak...inak sme hore vzdy od cca 22-5:00 a cez spi max 2-3h,len dufam ze to cim skor prejde!nemate len prehodene dni?myslim ze ta kasa mu nepomoze,skor zatazi v noci brusko.....a co zubky?