Ahojte mamičky. Moje bábätko bude mať čoskoro 7 mesiacov a ešte veľmi nevydáva slabiky. Občas sa stane že povie má,mama,ba, ale to je ozaj možno raz za 3 dni . Zvyšné dni skôr kričí, viska. Býva aj dosť nervne, nahnevane. Až trasie rukami a nohami. A tak kričí že to znie ako vrčanie..je to normálne alebo to mám začať riešiť s pediatrom?
Ďakujem.
@kacena4 ďakujem. Budem pozornejšia.
@kacena4 a k tej nahnevanosti tak je to skôr taká nervozita, také mrnkanie. Keď vidí že jeme napríklad. Ale hladná nie je
Očný kontakt nadväzuje?
@ivetamigalova áno keď robíme na ňu opičky tak áno ale veľa x keď je na rukách sleduje skôr okolie a nepozera priamo na mna
Moja robí to iste a podľa mna je to normálne…pár dni si robí napríklad bububububu dokola, teraz asi týždeň len hučí vyslovene, bublinky zasa začala robiť ústami… Z 10tich krát na nás pozrie raz - nás už videla a naokolo je toľko na objavovanie…stačí, že presuniem krabičku alebo lampu a hneď má čo obzerať a študovať 😂. Má 6,5 mesiaca.
Ak má tvoja čoskoro 7 mesiacov, asi vás čaká o chvíľku poradňa, tak sa pre istotu pediatricky opýtaj…ja tam vždy chodím zo zoznamom 😁
Moja len vydavala zvuky, take vyskoty.. ale blabotat zacala az v 9.m... ma 9 r., je to kecatko.
Ahoj ako ste na tom teraz ? Dcérka bude mat 7mesiacov a je to u nás rovnaké ako si tu písala
babatko nema dovod byt nahnevane, je len nespokojne evidentne sa mu nieco nepaci, malo podnetov, bolesti, plna plienka, hlad a k reci - nestresuj este sa len uci komunikovat a aj plac, viskanie ci krik je komunikacia nauc sa ju rozpoznavat