Ahojte,
viete mi poradit s mojou takmer 7 mesacnou dcerkou? Zaspi o 21:30 doteraz spala do cca 6 kedy sa zobudila, napapala a spala do 8. Posledne dni sa ale zobudi okolo 2 v noci s palcom, oci zatvorene ale place akoby ju na noze brali. Tak ju pohladim, zoberem na ruky a hned jej hlava odkvecne a spi. Lenze ked ju polozim do postielky znova sa to opakuje. Takto vystraja aj hodinu potom sa definitivne zobudi a dalsiu hodinu si rozprava v postielke. Potom ju nakojim a spime dalej. Neviete co sa to snou deje? Akoby sa jej nieco snivalo.
ahoj, prečítaj si knihu- každé dieťa sa vie naučiť spať, je tam kapitola o Nočnom dese- diaťa zo sna plače, keď ho aj vezmeš na ruky, vyzrá, že ťa vôbec nepozná a stále plače? a Keď sa podľa teba skutočne zobudí, vyzerá, že si nič nepamätá? Ak áno, s najväčšou pravdepodobnosťou je to des. Môj malý to mal tiež. Od 1-4 mesiacov a potom to prestalo. Psychológovia to pokladajú zo normálne a nevenuje sa tomu zvýšená pozornosť v zmylse, že sa jedná o nejakúä poruchu spánku. Dúfam, že ti to aspoň trochu pomohlo🙂
Vdaka za rady. Myslim ze to bude ten des lebo ked sa prebudi je v pohode, vyzera ze ju nic neboli. Tu knizku mam ide ju preluskat 🙂
joni, budi sa na sny, mne to robi maly aj teraz, ale nie kazdu noc. Pozri si temu uzkost osemmesacnych.