Dobry den,
Mam 7 mesacnu dceru a posledne mesiace sa v noci stale budi. Teraz je to tak v priemere asi 3x za noc na konenie takze sme hore asi kazde 3 hodiny. Skusala som jej davat aj cumel, alebo ju ucicikat bez toho ale nic nezabera a zaspi az pri kojeni.
Viete niekto poradit ako ju postupne oducit od jedenia pocas noci? S prikrompvanim sme zacali v 5 mesiaci, vecer som skusala aj kase ale aj tak sa vzdy po 3 hodinach zobudi.
3krat za noc? to je luxus....co chces od 7mes. dietata? moj sa budil kazdych 40 minut do 2 rokov a potom, aj ekd nejdeol do 3,5 r. takmer furt.....ona je este malinka, potrebuje aj jest/pit, aj tvoju pritomnost.....nie je stroj....az tak po roku by som pomaly oducala od jedla....ale to ti nezaruci, ze sa budit nebude....
Môj sa 7 mesačný budil 20 krát za noc, potom postupne menej 14,13,12....
A tak to išlo do 3 rokov, potom asi 2,3 krát za noc.
Teraz má 4,5 roka a pol roka spí celú noc, čiže do 4 rokov sa budil, myslela som že to nikdy neskončí.
Je to individuálne ako ktoré dieťa spí.
@m_s7 no len to s tymi kasami je velmi diskutabilne. Niekto tvrdi, ze au tazke na noc a babtko sa potom budi kvoli brusku. Ja som po kadi ziaden rozdiel nebadala
@lindusss2016 Jasné, každé bábätko je iné. Viem o deťoch čo im to nechutilo, ďalšie z toho dokonca grckalo ale napr. môj to zje len taký fukot a v pohode.. ja som to napísala len ako radu na vyskúšanie, jednu z možností.. niekomu môže zapasovať
@m_s7 mojej tiez chutilo, ale ze by bola nejaka najedena z toho, to ani nie. Chapem, niekomu to sadne, ja som zas len napisala iny pohlad, aby sa mamicka necudovala, ak ani to nepomoze.
My máme 2 roky a tiež sa za noc XYkrát zobudí a jediné čo mu zaberie je cicik 🤣 +- od jeho roka a pol som to vzdala (hore dole vyťahovať z postieľky) a spáva s nami v posteli 😁 ja väčšinou hore bez, resp.nieco vyhrnuté a kedy chce, vtedy sa ,,napojí,, 😃 nejak neriešim ako s tým prestať, hadam ho to raz prejde 🙈 a to som chcela kojit pol roka 😵
Moj starsi syn ma 2 r 8m a este teraz sa vie zobudit😀niekedy raz niekedy aj 3 x. V noci prestal jest ked mal 21m sam od seba dovtedy papal 1x za noc mlieko.
Druhy syn ma 5m a spi bud celu noc alebo sa nas ranom zobudi na jedenie. Spi lepsi ako starsi syn. V jeho veku sa budil 1 az 2 x na mlieko.
Malo deti je takych, ze od babatka spia celu noc a pochybujem, ze sa to da naucit. Prveho son sa snazilq oducit od nocneho jedenia no dokial nedostal mlieko dotial nezaspal. A sam zo dna na den si nevypytal.
@m_s7 my dáme ešte aj ,,rezeň,, o deviatej a budí sa tak či tak 🤣🤣🤣 bo cicik v noci nemá od hladu, ale len zo ,,závislosti,, 😄
Moja ma 3 roky a stale neprespi celu noc. Boli casy, ked bola v noci viackrat za jednu hodinu hore.
...moja má 20mesiacov a ešte stále sa budí 2x v noci...to už je super😀
moja sa budila do 3,5 roka. Pricom kojena bola do 2 rokov. Takze s kojenim to nesuviselo, vsetko zavisi od dietata. Kazde je individualne...
@m_s7 napriklad nasmu je po. kasi tazko a budi sa este castejsie fakt je kazde babo ine
Skús jej dat vodu z fľašky.
Náš má 2r a 3mesiace a stále mi 1x zamrnci v noci, lebo chce mlieko a často aj nad ránom dá o sebe vedieť, ale to zase preto, lebo prejde ku nám do postele. Inak, keď je spln (nieže by som na to nejako verila), tak je vtedy v noci aj 3-4x hore. A presne ako píšu niektoré maminy, veru sme aj my mali fázy keď sme boli 20x hore a tvoje bábo má 7mesiacov, možno ho už začínajú zúbky katovať
...
Nasa ma skoro 11 mesiacov a zrovna v 6 7 mesiacoch to bola tragedia... ked som vstala 3x za noc, tak som dakovala ako som sa dobre vyspala. Boli noci, ked som spala 15 min vkuse a hore... aj teraz ked jej idu zuby, tak je to desne... pri starsej toto nepoznam, ta spala ako babatko 2 mesacne od pol 7 do pol 5 vkuse alebo max s 1 zobudenim...
Ono je to obdobie ked idu zubky,deti su nervoznejsie. Je to normalne a prejde to. Tiez v lete ked je horuco sa budia. Kazde dieta je ine. Len vydrzat 😊
Moja ma rok a tiez sa budi cca 3 krrat za noc..pocucka a spi dalej. Prva sa bidela cca do 3r.kym som neprestala uplne kojit..yeraz ma 4.5 a prespi celu noc...strasny spachtos sa z nej stal...som zvedava aka bide mladsia ked sa prestane kojit...