Ahojte ženy.Idem si pre radu.Moja malá ma 7 mesiacov.Ako každe dieťa mi od narodenia vkuse spala dokonca som ju musela nasilu budiť aby mi vypila mlieko.Po čase ako rástla bola častejšie hore ale spala mi dostatok cez deň a celú noc.Ale posledný týždeň neviem čo sa stalo.Doteraz mi spala v kočiari bola naučená na kolisanie.Ale asi sa musela buchnuť alebo neviem čo sa stalo akonahle ju dam do kočiara tak neskutočne plače nechce v ňom byť.Slečna chce spať na posteli. To nie je problém,pretože je super že sa to naučila sama ale ona mi teraz spi iba raz cez deň max 2,5 hod. A ma neskutočnú výdrž dokáže byť hore aj 9 hodín je unavená ale najradčej by sa len hrala akonáhle ju dam na postel plače.Aj dnes vstala o 13stej a zaspala mi o 10 večer.Je to normálne kedže ide víkend nechcem kvôli tomu behať na pohotovosť počkám do pondelka a pojdem k lekárovi ale chcem sa opýtať čí s tým máte niektorá skúsenosť ak áno čo vášim detičkám pomohlo.Veľmi sa o ňu bojím je to moje prvé dieťa.Ďakujem za každú radu.
.
Máš úplne normálne zdravé dieťa, jeden spánok 2,5 hodiny cez deň stačí
Spánkový režim dieťaťa sa mení tým ako rastie.
Preto sa pýtam aj vás mamičky lebo,mamičky z môjho okolia povedali že to nie je u takého dieťaťa normálne a že počas spánku sa vyvýja mozog a kopu iných veci takže by nemala byť tak dlho hore.
Prepač, ale v čom ti ma pomoct lekar?
Moja druha nikdy nespala viac ako dve hodiny , dokonca ani ako novorodenec. Spávala zvacsa 2x30 minút , od roka sa jej spánok upravil na jeden obedny a trvá maximálne 40-60 minut. Spi omnoho menej ako jej starsia sestricka, ta miluje spánok. Každé dieťa je iné ..
@lara45 moja mala od malicka pohoda spánok vsetko.. Spala mi v postieľke v s posteli.. Trochu vyrástla a nechce spať nikde inde len v kočíku ako náhle hu dam do postele place ako život podľa maju deti take obdobia...