Ahojte, drobec ma 6 tyzdnov a nie a nie spat cez den, v noci spi od 19-20 hod vecera do takej 3-4, potom pospi este taku hodku a je hore az do dalsieho krmenia, potom zase zaspinka na max hodku, zase hore a potom sa napapa a spi uz len 15 min a potom je hore az do vecera kym sa neokupe a neulozim ho spat.. od cca 12.00 do 19.00 ziaden spanok.. oci cervene, cely nervny no spat ani keby neviem co.. aj ho nosim, aj kocikujem, aj lezim pri nom no nic nepomaha.. od tej 12 az do vecera vkuse len plac az kym nepapa, ked sa napapa je ticho asi pol hodinu...
Mne pomohlo navodit atmosferu vecerneho spanku.cize ziadne ine uspavanie ako vecer.
My sme mali presne do šiestich týždňov tento problém. Nakoniec som vyskúšala takú tú zavinovačku čo vyzerá ako zvieracia kazajka 🙂 🙂 od prvého dňa mi prespala celú noc, cez deň síce spala len raz max dvakrát ale drží ju to doteraz. -Večer o ôsmej spať a skôr ako o 9 ráno sa nezobudí...má 9 mesiacov
No ale zas ti kraaasne spinka v noci. Niektore babatka sa budia kazde dve hodiny celu noc