Baby poraďte, to moje malé neposedné chce byt celu noc na prse. Budí sa každú hodinu aj častejšie a hľadá prso. Nie ze by jedla ale ona iba dudluje. Uz dom zúfalá. Ma pól roka a niesom si istá ale asi jej idu zuby. Dudlik moc nechce. Vypluva ho. A to ani nehovorím ze cestuje po celej posteli.... ona zaspí iba s prsom v puse aj to iba na chvíľu...
Čo s tym? Ci len vydržať? 😞
Prave som pisala o tomto prispevok aj ja ☺ Sme na tom rovnako, len sme trochu starsi 9,5m. Nasho cumel este viac znervozni... Povedala som si, do roka neriesim, chcem kojit, tak sa aspon so mnou vyspi. A ja som donutena oddychovat. Uz som si aj zvykla, predtym som lenosenie cez den neznasala. A aj v novi sa vyspime, len sa obcas pricucne, ani neviem ako casto, som v polospanku. Len neviem, co po odstaveni....ak sa k tomu vobec dopracujeme....lebo mliecko nepotrebuje jeho telo, ale dusa ☺
Nepovoliť no :/ Bude to ťažké a bude ti ho ľúto keď bude plakať ale potrvá to pár dní a všetko bude v pohode uvidíš. Ja viem, že to bude také drastické ale zase musíš sa aj ty vyspať, nemôžeš potom celý deň fungovať a takto dlho nevydržíš. :/
Mam kamosky kt deti mali prso ako dudlik oni nevyspate a cez den mrzute ja som stale maleho nakojila a dala spat do postielky a ked zaspal na prse tiez dudlik do ust a sup do postielky. Obe si ich nechavali v posteli a ked boli hladne dali prso...a potom si zvykli ze to mali ako dudlik.mliecko a na upokojenie sa.
Len a len odučiť a byť troška tvrdšia. Inak to nepôjde. Troška poľavíš a bude, pôjde to stále dookola. Ono to deti vedia využívať potom a nezbavíš sa toho ani keby čo bolo. Cumlík a bude