Ahojte mamicky moj drobec dokazal prespat uz celu noc a teraz posledny mesiac sa budi v noci kazde 3 hodiny niekedy ho upokojim ked ho ponosim no niekedy pyta mliecko davam umele co mohlo sposobit takyto zvrat?
Moj maly presne tak ako pises, isli mu vtedy zubky. Ale ked vies, ze je schopny prespat celu noc, tak by som ho moc neprekrmovala, tak max. raz zarobila v noci mliecko. Ja som vtedy kojila, maly bol aj 7 krat na prsniku, videla som, ze nieje hladny, len sa chcel ukludnit.
Dieťa sa mení. Ak už prespí celú noc, neznamená to, že tak bude už stále. Moja má napr. 4 roky a túto noc sme boli aj my asi 1 hodinu hore. Mrnkala, chytala ma za ruku.... Čo jej bolo neviem - nepočuje, nerozpráva
Nehnevaj sa, ale ved je to este malinke babo- ma na to narok a nie je to nic nezvycajne. Nervova sustava sa vyvija a frci na plne obratky, mozog si triedi info a zazitky zo dna v priebehu noci a aj to moze byt dovod prerusovaneho spanku, mozu ho boliet dasienka, alebo svrbiet, cokolvek .Moj syn ma 2 roky a budi sa mi aj 5x za noc/ jednoducho ma vela podnetov a zazitkov pocas dna. Nie je to nic nezvycajne- deti sa menia a reaguju intenzivne na denny zivot. Takze klud a trpezlivost 😉
No moj maly sa ako 6 mesacny zacal budit aj 7 krat za noc
nema teplotu?nejdu mu zubky?alebo mozno nieco cez den zazil , nemusi to byt negativne..
moja 6mesačná dcerka sa budí aj kazdu hodku a to tiez prespala zo zaciatku celu noc ... tak bud rada ze su to len kazde 3hodky
mamicky, som si vydychla, tiez prvych 5mes. prespal aj 12hodin a teraz posledny mesiac spi od 19h do 1h a potom uz dava niekedy aj kazde 2hodky a to ma totall odrovna, lebo este o 5h zacne aj dzavotat. ale zase o 7h zaspi na hodku...medzitým sa budi mala 2rocna a ja uz od tej 1h v podstate ani poriadne nespim. to su ti chlapi🙂 mala bola ako hodinky a spala mi celu noc...uf:(
Deti sa menia, uz dokaze viac vnimat, spracovava zazitky, ktore cez den zazil, idu mu zubky, co je tiez typicke na jeho vek. Je to normalne. Neznamena, ze ked uz prespal celu noc, ze to tak bude navzdy. Je to obdobie, ktore moze trvat rozne dlho. 🙂