ahojte maminky malinka 6m este stale spinka uz je pomali stvrt na jedenast... mam ju zobudit ?? ci ju nechat??
Moja sestra keď bola malá, spala v jednom kuse....maminka ju musela budiť, aby ju nadojčila. Keď mala tri roky, zobudila sa, začala rozprávať a odvtedy sa ešte nezastavila 😀 Ja by som ju nechala spať a využila chvíle na niečo, na čo inak nemám čas.
@33kacora33 možno skúsiť dať papať, trošku vyrušiť, ak už je to naozaj dlho, ale keď bude chcieť spať, tak čo...veď aj my si niekedy pospíme 12 hodín (možno aj viac) a je nám dobre
Moj nespi od narodenia a uz ma 17mes,tak urcite by som menila za spanok taky aky ma vasa dcerka ,lebo som uz k.o. 😒
@lucia006 prave to mi je cudne lebo ona tiez velmi zle spava :( zaspavame o 22 az 23:00 a kazde dve hodinky je na prsniku a aj v noci skaceme na lopte... preto som bola taka neista ze preco tak dlhoo spi... ci ju budit ci nie...
@33kacora33 aha ,tak potom niet comu sa cudovat ked chodi tak nekoro hajat,moj aspom zo zaspavanim nema problem,ked uz s budenim ano 😒
@33kacora33 Asi to potrebuje dobehnut, syn mi tiez nespaval dobre a z casu na cas riadne potiahol
@33kacora33 To ako od večera bez prestávky ?