Pol rocne dieta stále kričí. Neplače. Kričí Baby, prejde to? Kedy? Pol ročne dieťa stále kričí. Od rána od 5 pokiaľ ide spat a zas. Celý deň. Neplače,len kričí, ale ze ozaj silno. Aj na rukách, aj v kresielku. Už mi ide hlava prasknut. Toto je mesiac v kuse, uz som vyčerpaná, nikde dlhšie ako 5 minút nevydrží,stále ziape. Mali ste to niektorá? Kedy to prejde? Ďakujem
Namiesto toho že ziape si sa mala pýtať pediatričky či mu niečo nie je neexistuje aby v kuse ziapalo ako pišeš podľa mna ho/ju niečo boli a nevie rozpravať.
Moja mala také obdobie presne v pol roku. Trvalo to asi dva týždne, ale kričala len vtedy, keď bola sama v kresielku, v kútiku, kde sa hrá alebo v kočíku. 😀 Ja som to pripisovala tomu, že sa jej to raz podarilo, tak skúšala, čo dokáže. Je to dosť nepríjemné, lebo naša kričala tak, že mi zvonilo v ušiach.
@kvadrinkaaa presne. Keď sa s ním aktívne hrám, alebo sa santime to nerobí. Akonáhle chvíľku ostane sam, alebo aj nie sam, ale, ze sa mu aktívne nevenujem, robí toto. Ale tak strašne kričí, že ozaj ma hlava boli. Snáď to už nebude dlho trvať.
Aj nas to robil od asi 5.mesiaca vkuseeeee asi 2mes.🤦🏻♀️ Potom to zmizlo a zase sa za nejaky cas objavilo - ja ze sa mi sniva🤪Ale to uz preslo rychlejsie😎
@dotka04 no,ja už začínam byť na pokraji nervoveho zrútenia 🤦♀️nič neurobím pri nom. Keď spi, musím stále douspavat. Nespí v kuse apspn hodku. A keď je hore ziape, musím sa mu aktívne venovať stále. Ani do sprchy, ani variť, ani nič. Už ma ide drbnut.
neviem či ťa poteším, náš malý má 2,5 roka a stále, ak si ho 2 sekundy nevšímam, je to "mami? aha mami! mami, poď seeeeem! mamiiiii! maminkaaaaa! halooo mami, poooooď!!!" 😀 😀
hmm, mesiac. Hmm a čo ti povedala pediatrička ? Mamičky v okolí ?