Ahojte mamicky moja malinka 6mesacna vydrzí hore max 1,5az 2hodny.. porom si ziada pospinkat... ake mate vy skusenosti?? nieje to malo?? niekedy spinka pol hodinku ale inokedy aj 2,5 ale aj tak nevidrzi byt hore viac ako 2h...
Moja, ma 6 m a vydrzi 3hod. Niekedy 2,5hod. Je to individualne. Kazde babo je ine. Moja spinka zvacsa uz len 2x za den no obcas aj 3x. Niektore deti len raz. Napr. Vcera spinkala raz tristvete hod a potom pol hod. Dnes napr. 2x po 1,5 hod. Neboj je to vsetko v poriadku. Hl. Ze jebabo spokojne. 😉
Podla mna je to uplne normalne. Moj maly ma 13 mesiacov a spi stale 2 krat denne, co znamena ze doobeda vydrzi hore max 2,5 az 3 hodiny a po obednom spanku tych 5 hodin... a ked mal 6 mesiacov tak urcite nevydrzal hore dlhsie nez 2 hodky. To spaval este 3 krat denne, alebo aj 4 ak spal kratsie. Je to v pohode.
To je úplne v pohode, náš drobec má 5 mesiacov a vydrží asi tak ako tvoja 1,5 až 2 hodinky - ako kedy 🙂
presne, uplne v pohode. my mame necelych 7 a vydrzi 2 hodiny. viac iba ked sme na navsteve a vidi kopec novych veci. ale este 3 tyzdne dozadu spaval 4x denne. dieta musi ist spinkat hned pri prvych priznakoch unavy.
moja ma 4 mesiace a niekedy uz po 45 min ide spinkat inokedy vydrzi aj 2-2,5 hod