6-mesačné bábätko sa nedá prebaliť

13. feb 2024

Ahojte nase dieta 6 mes. sa neda normalne prebalit. Neustale sa otaca na brucho a na tom chrbte nevydrzi ani sekundu. Ked ho otocim naspat na chrbat tak ho tak musim uplne nasilu drzat aby som si mohla aspon krem nabrat. Vtedy sa zacne uplne zlostit a kricat. Prebalovanie je poslednu dobu totalny boj a trva to dlho pretoze sa neustale tlaci naspat na to brusko a niekolkokrat pocas toho ked nedrzim pevne sa mu aj podari otocit. Naniest krem je tiez boj lebo drzi vystrete stlacene nohy aj stiahnute polky. Viem ze s tym asi nejde nic moc urobit len mi prosim napiste niekto ze ste to tiez zazili... kolkokrat do mna uz vchadza aj totalna zurivost pretoze ma pritom kope do brucha.

ibrunova
13. feb 2024

Áno, zažili. Počkaj, keď ti začne loziť 🙂

autor
13. feb 2024

@ibrunova to uz kupim tie nohavicky a navleciem aj na bruchu ked bude dufam🤣🤣🤣 ale teraz normalne mostik urobi od zlosti

natall113
13. feb 2024

Zažívam to ale teda dcéra už začína chodiť takže ju naháňam 😃 skús mu dať do ruky niečo čo bežne nemá, telefón, ovládač ja ju tak vždy zabavim na chrbáte

lujziana44
13. feb 2024

Treba si proste len nejako poradiť 😀 Tam asi nič nevymyslíš, ani ti nikto nedá žiadny návod, ako to spraviť najlepšie a pre teba najpohodlnejšie 😀 Skús drobca niečím zabaviť, kým ho budeš prebaľovať, zakaždým sa dá nejako vynájsť.

trinityf
13. feb 2024

Zazili sme to vsetky. Pusti mu rozpravku, spievanky, spievaj mu ty. Rozptyl mu pozornost.

klip0
13. feb 2024

U nás pomohlo prebalovat len na jednom mieste, na pulte. Akonáhle som chcela inde tak zdrhala. Samozrejme aj na pulte ale tam to bolo lepšie. A len teda zaujať nejak pozornosť a vydržať.

zuzuliennka1
13. feb 2024

zazili sme vsetky 😁 ale aj ty casom naberies skusenosti a neskor budes prebalovat rychlostou blesku😅

beata_k
13. feb 2024

Ten krem je nutny po kazdej plienke?

poslednepogo
13. feb 2024

Daj do ruky krem, vlhcene utierky, papierove vreckovky v obale , nieco suchotave a zaujímave

biglovemom
13. feb 2024

Pantsky su super uz nepamatam od akeho veku navleces a ides🤣
A krem ked nema problemy netreba

idemo
13. feb 2024

Keď som mala takýto problém začala som kupovať plienky pants a to sa mohol malý hemžiť ako chcel natiahla som mu to ako gaťky v hociakej polohe a vybavene😉

vierka0508
13. feb 2024

Kup si taku tu vec co do nej fukas a ona sa vystrci a potom zroluje, neviem ako sa to vola, predavaju to pri veciach na oslavy. Moj sa na tom neskutocne zabaval a vydrzal pekne lezat.

domka222
13. feb 2024

Áno, poznáme. Počkaj keď začne ešte behať 😀

cookie29
13. feb 2024

zaves nieco nad prebalovaci pultik, nech ho to zaujima. Kremovala som len ked bolo zaparene inak vobec ani jedno dieta, zbytocna chemia. A odkedy sa da, nosi nohavicky, tusim 3ky uz boli. Ale bude este horsie... ked zacne lozit, chodit, ked sa bude chciet sam prebalit aj pokakane 🙂

janickacrazy
13. feb 2024

daj mu do ruky kľúče alebo niečo, s čím sa bežne nehrá, aby ho to zaujalo a rozprávaj nanho, rob kadejaké ksichty, smej sa, proste ho musíš dajako zaujať

anavixy
13. feb 2024

A ten krem mu musis zakazdym davat? Ma problematicku pokozku ci to len zo zvyku davas?
Do ruk nieco co ho zabavi, a sup sup prebalit, ale polrocnemu uz urcite sadnu aj pantsky, tusim od cisla 3 sa robia 🙂

matkav21
13. feb 2024

vacsina rodicov si asi zazije taketo obdobie dietata, vtedy je lahsie pouzit tie navliekacie nohavickove plienky

nevenka
13. feb 2024

Zazila, 4x 🤣. Vsak ho skus nejak zabavit, hracku do ruky a rychlo sa naucit prebalit. V najhorsom som dala do ruky aj mobil 🤣.

nyphadora
13. feb 2024

Vieš čo od 9m sme prebalovali postojacky 😂

nevenka
13. feb 2024

@cookie29 no tak ja som musela kremovat, lebo raz som nedala a hned zaparene. Radsej preventivne. No ale uz kto ako chce.

autor
13. feb 2024

@nevenka ano aj ja musim, ked nenatriem tak ritka je cervena😕
@vierka0508 dakujeeem to je super napad

simona1306
13. feb 2024

a to este pockaj ked budes prebalovat rocne :D akoze, chapem ta, je to masaker, moja tiez neznasa prebalovanie :D dokonca, ako rocna mi rada plienky kradla spod ritky, a ram mi jedna taka plienka skoncila v tvari :D :D ( ano, ta plienka bola.po velkej potrebe ) mala som vtedy dost co robit aby som nevypenila :D

autor
13. feb 2024

@simona1306 preboha🤣🤣🤣 pobavila si ma

simona1306
13. feb 2024

tym som chcela povedat, ze je to v poriadku, treba to len vydrzat a naratat do 10 ked ti rupnu nervy :D

nikpa
13. feb 2024

Ja som dala pri prebaľovani do ruky niečo čo dostal len za odmenu. Napr. veľmi ho zaujímal ovládač od TV ale hrať sa s ním nemohol. Dostal ho len na par sekúnd počas prebalovania a vtedy čušal ako pena 🙂

nikelca
13. feb 2024

Ja som pantsky neznášala obliekať a hlavne vyzliekať tie som brala ako nácvik keď už si ich mal sám stiahnuť. Ale naučila som sa dobre plienku zapnúť aj keď boli deti na bruchu 😁 krém som nedávala vždy ale využila by som že keď sa otočí tak dat krém a potom naspäť do plienky na chrbát

guiseppinka
13. feb 2024

Prebalovak bol super... tiez skusali robit kraviny, ale ked si tresli hlavu do dosky, tak prestali. Cize mne to nerobilo ziadne z 3 deti😅

anavixy
13. feb 2024

@nikelca ony sa musia roztrhnut na bokoch ked sa vyzliekaju, nie nalozene stahovat, mozno si to tak aj robila, ale poznam aj ludi co ich stahovali a to fakt nie je dobry napad 🙊😄ja napr pantsky nedavam lebo stale vyzliekat pancuchy sa mi fakt nechce, ani z jednej nohy.. ale tak asi vsetky sme obliekali plienky v kazdej možnej polohe, wrestling pri obliekani a ine sportove discipliny, patri to ku krasam materstva 😬

monicatko20
13. feb 2024

Nám toto začalo okolo 3 mesiaca, vtedy to bolo len bábätko nema rado náhly chlad..ok vydržíme 😁 Jak sa začal otáčať tak des, presne jak píšeš, potom začal lozit tak h*vno všade.. 1359x som ho nestihla chytiť..a odkedy chodí konec..vreskot rev ,naháňačka s plienkami po byte 😬😬 pantsky mi úplne odmieta..vresti jak nepríčetný keď mu ich naťahujem..ja teda čakám 17 mesiacov už trpezlivo kedy to prejde..🙈 je tak ze sedí pol dna na riti na sedačke bez plienky, hra zdochnuteho chrobáka, ukážkové dieťa, len aby som sa nepýtala, či je Karolko už pripravený dat si plienku 🤣 Najhoršie je to, keď musím niekam ísť.. 🙄 100x som mala chuť mu už slahnut po zadku

popocathepetl
13. feb 2024

Otocila som plienku a prebalila na bruchu. Starsie aj po stojacky, keď už vedeli stať a chodiť. Nemusíš sa s dieťaťom v kuse naťahovať, občas sa stačí prispôsobiť 🙂