Ahojte nase dieta 6 mes. sa neda normalne prebalit. Neustale sa otaca na brucho a na tom chrbte nevydrzi ani sekundu. Ked ho otocim naspat na chrbat tak ho tak musim uplne nasilu drzat aby som si mohla aspon krem nabrat. Vtedy sa zacne uplne zlostit a kricat. Prebalovanie je poslednu dobu totalny boj a trva to dlho pretoze sa neustale tlaci naspat na to brusko a niekolkokrat pocas toho ked nedrzim pevne sa mu aj podari otocit. Naniest krem je tiez boj lebo drzi vystrete stlacene nohy aj stiahnute polky. Viem ze s tym asi nejde nic moc urobit len mi prosim napiste niekto ze ste to tiez zazili... kolkokrat do mna uz vchadza aj totalna zurivost pretoze ma pritom kope do brucha.
@ibrunova to uz kupim tie nohavicky a navleciem aj na bruchu ked bude dufam🤣🤣🤣 ale teraz normalne mostik urobi od zlosti
Zažívam to ale teda dcéra už začína chodiť takže ju naháňam 😃 skús mu dať do ruky niečo čo bežne nemá, telefón, ovládač ja ju tak vždy zabavim na chrbáte
Treba si proste len nejako poradiť 😀 Tam asi nič nevymyslíš, ani ti nikto nedá žiadny návod, ako to spraviť najlepšie a pre teba najpohodlnejšie 😀 Skús drobca niečím zabaviť, kým ho budeš prebaľovať, zakaždým sa dá nejako vynájsť.
Zazili sme to vsetky. Pusti mu rozpravku, spievanky, spievaj mu ty. Rozptyl mu pozornost.
U nás pomohlo prebalovat len na jednom mieste, na pulte. Akonáhle som chcela inde tak zdrhala. Samozrejme aj na pulte ale tam to bolo lepšie. A len teda zaujať nejak pozornosť a vydržať.
zazili sme vsetky 😁 ale aj ty casom naberies skusenosti a neskor budes prebalovat rychlostou blesku😅
Ten krem je nutny po kazdej plienke?
Daj do ruky krem, vlhcene utierky, papierove vreckovky v obale , nieco suchotave a zaujímave
Pantsky su super uz nepamatam od akeho veku navleces a ides🤣
A krem ked nema problemy netreba
Keď som mala takýto problém začala som kupovať plienky pants a to sa mohol malý hemžiť ako chcel natiahla som mu to ako gaťky v hociakej polohe a vybavene😉
Kup si taku tu vec co do nej fukas a ona sa vystrci a potom zroluje, neviem ako sa to vola, predavaju to pri veciach na oslavy. Moj sa na tom neskutocne zabaval a vydrzal pekne lezat.
Áno, poznáme. Počkaj keď začne ešte behať 😀
zaves nieco nad prebalovaci pultik, nech ho to zaujima. Kremovala som len ked bolo zaparene inak vobec ani jedno dieta, zbytocna chemia. A odkedy sa da, nosi nohavicky, tusim 3ky uz boli. Ale bude este horsie... ked zacne lozit, chodit, ked sa bude chciet sam prebalit aj pokakane 🙂
daj mu do ruky kľúče alebo niečo, s čím sa bežne nehrá, aby ho to zaujalo a rozprávaj nanho, rob kadejaké ksichty, smej sa, proste ho musíš dajako zaujať
A ten krem mu musis zakazdym davat? Ma problematicku pokozku ci to len zo zvyku davas?
Do ruk nieco co ho zabavi, a sup sup prebalit, ale polrocnemu uz urcite sadnu aj pantsky, tusim od cisla 3 sa robia 🙂
vacsina rodicov si asi zazije taketo obdobie dietata, vtedy je lahsie pouzit tie navliekacie nohavickove plienky
Zazila, 4x 🤣. Vsak ho skus nejak zabavit, hracku do ruky a rychlo sa naucit prebalit. V najhorsom som dala do ruky aj mobil 🤣.
Vieš čo od 9m sme prebalovali postojacky 😂
@nevenka ano aj ja musim, ked nenatriem tak ritka je cervena😕
@vierka0508 dakujeeem to je super napad
a to este pockaj ked budes prebalovat rocne :D akoze, chapem ta, je to masaker, moja tiez neznasa prebalovanie :D dokonca, ako rocna mi rada plienky kradla spod ritky, a ram mi jedna taka plienka skoncila v tvari :D :D ( ano, ta plienka bola.po velkej potrebe ) mala som vtedy dost co robit aby som nevypenila :D
@simona1306 preboha🤣🤣🤣 pobavila si ma
tym som chcela povedat, ze je to v poriadku, treba to len vydrzat a naratat do 10 ked ti rupnu nervy :D
Ja som dala pri prebaľovani do ruky niečo čo dostal len za odmenu. Napr. veľmi ho zaujímal ovládač od TV ale hrať sa s ním nemohol. Dostal ho len na par sekúnd počas prebalovania a vtedy čušal ako pena 🙂
Ja som pantsky neznášala obliekať a hlavne vyzliekať tie som brala ako nácvik keď už si ich mal sám stiahnuť. Ale naučila som sa dobre plienku zapnúť aj keď boli deti na bruchu 😁 krém som nedávala vždy ale využila by som že keď sa otočí tak dat krém a potom naspäť do plienky na chrbát
Prebalovak bol super... tiez skusali robit kraviny, ale ked si tresli hlavu do dosky, tak prestali. Cize mne to nerobilo ziadne z 3 deti😅
@nikelca ony sa musia roztrhnut na bokoch ked sa vyzliekaju, nie nalozene stahovat, mozno si to tak aj robila, ale poznam aj ludi co ich stahovali a to fakt nie je dobry napad 🙊😄ja napr pantsky nedavam lebo stale vyzliekat pancuchy sa mi fakt nechce, ani z jednej nohy.. ale tak asi vsetky sme obliekali plienky v kazdej možnej polohe, wrestling pri obliekani a ine sportove discipliny, patri to ku krasam materstva 😬
Nám toto začalo okolo 3 mesiaca, vtedy to bolo len bábätko nema rado náhly chlad..ok vydržíme 😁 Jak sa začal otáčať tak des, presne jak píšeš, potom začal lozit tak h*vno všade.. 1359x som ho nestihla chytiť..a odkedy chodí konec..vreskot rev ,naháňačka s plienkami po byte 😬😬 pantsky mi úplne odmieta..vresti jak nepríčetný keď mu ich naťahujem..ja teda čakám 17 mesiacov už trpezlivo kedy to prejde..🙈 je tak ze sedí pol dna na riti na sedačke bez plienky, hra zdochnuteho chrobáka, ukážkové dieťa, len aby som sa nepýtala, či je Karolko už pripravený dat si plienku 🤣 Najhoršie je to, keď musím niekam ísť.. 🙄 100x som mala chuť mu už slahnut po zadku
Otocila som plienku a prebalila na bruchu. Starsie aj po stojacky, keď už vedeli stať a chodiť. Nemusíš sa s dieťaťom v kuse naťahovať, občas sa stačí prispôsobiť 🙂
Áno, zažili. Počkaj, keď ti začne loziť 🙂