6-mesačné bábätko sa málo smeje

lisacka1
8. feb 2024

Ahojte Maminy mám polročne bábätko a je usmievavé aj všetko občas sa aj nahlas zasmeje ale to fakt iba málokedy je strašne ťažké ju rozosmiať je to v poriadku ?😅

rurutiax
8. feb 2024

Ja mám tiež polročnú, vie sa usmiať, ale nahlas ešte nevie. Nevidím na tom nič zlé. Moc ju pozoruješ.

isis234
8. feb 2024

možno sa usmieva keď ju nevidíš.... všetko chce svoj čas....

marianarem
8. feb 2024

@lisacka1 Ani dospeli nie su vsetci rovnako usmievavi a tiez kazdeho rozosmeje nieco ine. Inac moj tiez tym hlasnym smiechom ako babatko setril a dnes je to velmi vesely chlapec, vymyselnik, vtipalek a slniecko 🙂

nairia
9. feb 2024

jasne, ze je to v poriadku. preco by nemalo byt? nasa mala sa tak zo srdca babatkovsky smiala velmi malo. radostny detsky smiech na dennom poriadku mame az teraz, prislo to tak nejak az po cca 1,5r. pritom stastne a usmievave dieta. nejako ma to nevzrusovalo.

tamvtme
9. feb 2024

moja dcera bola take vazne babatko, ozaj rozosmiat ju bolo fakt umenie, aj ked mala rok a viac, tak s mi zdala taka vazna.....teraz ma 4 a pol roka a len sa rehoce a robi blbiny....aj dospely nie su vsetci rovnake povahy 🙂

tamta
9. feb 2024

Ved píšeš, ze sa usmieva.. Mozno nemá náladu rehotat sa na počkanie... Nehľadaj problém tam, kde nie je...

aryana1
19. feb 2024

@lisacka1 ahoj, máme doma skoro 9 mesačného a tiež je to bieda. 😂 málo sa usmieva a mám pocit že sa nevie smiať (iba zhíkne zvláštne až sa mu občas z toho grgne), ale možno som len náročná a chcem mať doma vyškerené slnko. No sle potom už keď sa usmeje alebo zasmeje, tak to stojí za to 😊 neriešim, každý sme iná povaha