Ahoj dievcatko ktrore bude mat o tyzden 6 mesiacov. Posledne dva tyzdne sa jej nocny spanok vyrazne zmenil ako som bola zvyknuta, preco? Co mam robit? Donedavna cez den spala v noci od siedmej vecer do siedmej rano s budenim 2 x len na jedenie(je plne na UM). Teraz sice zaspinka uz o siedmej ale okrem jedenia sa okolo jednej a piatej zobudi a tvari sa ze je vyspana:((((((( Cez den spinka 2x po pol hodinke obcas raz hodinku a poobede vzdy len pol hodku. Budem vdacna za kazdu skusenost, postreh, radu.
Dakujem
Z toho si nic nerob,dietatko okolo pol roka prechadza velmi vnimavym obdobim,vsetko je nove,a zive,a ono ma vela podnetov a v noci,ked spinka ich spracuva,a kedze je toho tak vela,je z toho trochu rozrusene,a happy.Aj nasa mala tym presla,ze jednoducho v noci o pol tretej oci ako ziarovky,usmev a hele ja uz som vyspata...ono to prejde casom,chce to len vydrzat...
pol rok je velmi medznik v obdobi dietatka...zacina viac vnimat okolie, to co sa deje cez den, spracuvava v noci. presne toto co opisujes sme zazili aj my. budila sa v noci okolo jedenastej a do druhej bola hore..hrala sa, behala po postielke, vykrikovala, ale neplakala. ja som sa tvarila ze spim a ona zaspala aj sama. Ked zacala plakat tak aby nezobudila starsiu sme si ju s mm podavali a nosili na rukach a utisovali..ale malokedy plakala. Ke mala taketo obdobie tak som si ju vzala aj k sebe do postele a tak sme spavali. Jej v tom obddobi sli aj zuby takze aj to u nas trosku hralo rolu, mozno aj tvojej uz sa tisnu a preto sa budi. V kazdom pripade, ono to prejde, skor ci neskor, len treba vydrzat 😉
a zabudla som napiasat ze aj moja je na UM, to z hladom nema nic spolocne taketo budenie.. ani s tym ci je kojene aleob na UM
spánok sa pri detičkách zvykne meniť 😝
u mojej staršej dcéry to bolo cca každé 3 mesiace ináč, bola som z toho na nervy, konečne sme si na niečo zvykli a znova to bolo inak 😖 potom som si ju naučila namiesto mlieka v noci piť vodu a ona to robila pomaly do 2 rokov 😝
mladší syn prespal celú noc keď mal okolo 6 mesiacov a odvtedy prespal každú noc celú 🙂
asi na to nebude žiaden recept 😉 😉 😉
neboli ste v posledne dobe na očkovani?Ak ano ,može to mat suvis.Aspon my sme mali.Riešili sme to detoxom pomocou homeopatie. 😉
@veve14 vtedy som to riesila s homeo Thuja occidentalis 9ch,15ch a 30ch..kazde cislo som dala raz - 2 gulicky vo vode roztopene..s plast.lyzickou. Teda tri davky- z kazdej potencie jedno podanie..
Dnes by so to uz robila inak..mam viac nastudovane..existuje totiz aj potencovana homeo vakcina..priamo z hexy je vyrobena..to sa dava hexa 30ch,potom hexa 200ch,hexa 1M a hexa 10m..dava sa kazda potencia 3 dni..do deci vody roztopis 3 gulicky a podavas tri dni,raz za den..to deci teda rozdelis na 3 dni. Potom cakas 4 dni a das dalsiu potenciu..tak isto..3 dni,3 gulicky do deci vody..ale tieto potenc.vakciny zozenies asi len cez homeopata..ale ucinkuje to lepsie ako thuya..
my máme momentálne teraz to isté, s tým rozdielom, že marek má 2 roky a 4 mesiace. budí sa o jednej v noci a o 5 už vstávame 😒 nervy na dranc, nevyspatá som ja a aj on.....