6 mesačná dcérka sa v noci budí každú hodinu

ivkaaa25
22. nov 2015

Ahojte žienky, prosím poradte moja 6 mesačná dcérka má nepokojný spánok. Večerné zaspávanie horor... plač,plač,plač a keď už aj zaspi za hodinu je zas hore s plačom. Toto trvá celú noc až do nejakej 6tej. Skúšala som dávať do ulitky, zavinovačky ale to bolo ešte horšie. Je na umelom mliečku, pekne papa, pribera tak na hlad sa budiť nemože. Keď som jej aj ponúkla mliečko nič nevypila. Čím to môže byť?? mysleli sme si že to budú zúbky ale po nich ani stopy 🙂 Dakujem

maria117
22. nov 2015

@ivkaaa25 skus pred spanim vyvetrat,pripadne nechat chladnejsie v izbe. Dalej som asi skusila si ju vziat na postel,drzat za rucku,pritulit si ju, pripadne si nachystat cajik a ten jej dat,ked sa zacne prebudzat.nie je mokra? Neboli ju brusko?- mozno preventivne espumisan... a ako je to cez den, vydrzi spinkat dlhsie? Ak ano, v com je rozdiel? Nevadi jej uplna tma al ticho? Mozno nejaku hudbu ci zvuk dazda,nejake male svetlo.a este by si mohla skusit ju dat do satky al nejakeho nosica a nechat ju takto spinkat(po zaspati ju nevyberat).to len take,co ma prve napadlo...

elis1985
24. nov 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

No len ak je tam ticho a tma, tak pridat svetlo a zvuky nie je dobre. Pre spanok je potrebna tma a ticho, to ma?