6 mesačná dcérka nevie piť z fľaše

lauriema
5. aug 2020

Dobre ráno, som bezradna v tejto veci dievčatá tak hádam mi poradíte. Moja dcérka má pol roka je kojena plus prikrm cez deň. Ide o to ze v októbri sa vraciam do prace. Ale Laurinka nevie piť z fľaštičky. Od mala nevie ako z nej sať. Stále jej ju ponúkam ale ona nevie nechce, ako jej pomôcť? Mate pre mňa nejakú radu? Ďakujem Vám maminky ❤️❤️❤️

daniela1911
5. aug 2020

@lauriema akú máš fľašu ?

smejko25
5. aug 2020

@lauriema ahoj tak napisem ti moju skusenost ako som naucila na flasu (sice s vodou ale to je jedno) 😁
Takze najprv som zacala podavat vodu cez tu striekacku co je k sirupom. Postupne sa mala naucila ze ked ide striekacka uz otvarala pusu 😁 jedneho dna som jej striekacku vymenila za poharik s sosacikom a krasne mi zneho pila az som potom vymenila poharik za flasu a teraz mi krasne sa napije z hocijakej flase 🙂 vyskusaj uvidis

mogaa
5. aug 2020

@lauriema toto je častý problém čisto kojených detí, volakedy sa aj kojilo aj dávala voda z flašky a detičky vedeli aj piť z flaše a boli kojené, aj deti ktoré od mala sú kojené a dokrmované UM s tým nemajú problém , treba len skúšať - dôležitý je aj cumel na flaši

erikad82
5. aug 2020

Ahoj! Tak ja mám deti 4. Prvé 3 nemali problém piť z flašky aj keď boli kojené,jednoducho pili z hocičoho.... Toto moje posledné dieťa je celkom iné -od začiatku tehotenstva 🙂 Tiež mám problém ju naučiť piť z flašky. Mám doma rôzne aj cumle aj flašky a nenapije sa ani za nič.... Ale z pohárka po troške alebo z flašky čo je kubík -odšrobujem vrchnák z toho pije 🙂 🙂 Tak snaď sa to tie naše detičky nejako naučia,treba len skúšať 🙂

lauriema
autor
5. aug 2020

@daniela1911 Ahoj, akú mám fľašu no detskú obyčajnú... Osfotim?

martinoocka
5. aug 2020

Nemusi pit z flase, polrocne sa uz napije aj z poharika obycajneho alebo poharik s naustkom. Moje kojene obidve pili hned z poharika ....

olivia1425
5. aug 2020

@lauriema ja mam velmi dobru skusenost s avent flasou ma perfektne tvarovany cumel

lauriema
autor
5. aug 2020

@erikad82 Ahoj ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď

lauriema
autor
5. aug 2020

@olivia1425 Ďakujem za radu idem hľadať na internete

martina1201
5. aug 2020

@lauriema ahoj, existujú fľaše čo kopírujú akoby tvár prsníka. Taká je aj Avent. Obyčajne fľašky sú iné, dieťa nemusí vedieť z nich piť..... Skús tu Avent fľašku prípadne môžeš skúsiť inu fľašku podobnú aventu.

lauriema
autor
5. aug 2020

@martina1201 Ahoj, ďakujem. Skúsim 😉

lauriema
autor
5. aug 2020

@martina1201 Ešte otázka akurát pozerám. tu avent fľašu a je ich tam veľa. Ako vyberiem tu správnu do vyhľadávača som dala avent fľaša pre kojene deti je to takto dobre?

nini1010
5. aug 2020

Treba najst len spravnu flasu na ktoru sa chyti.Riesila som u dcery presne ten istu problem.Nakoniec vyhovovala flasa z ktorej si nemusela pustat vzduch od MAM,s takym odnimatelnym dnom.Mozno vam sadne nieco lepsie.Ale urcite sa nauci pit z flase len jej treba taku ktora jej bude vyhovovat.

zhuzhu
5. aug 2020

@lauriema ja som do roka dcerke davala piť cez striekačku, až po roku sa naučila z flašky.

olivia1425
5. aug 2020

@lauriema ak chces poslem ti nasu bola malo.pouzivana len si vystrerilizujes/umyjes 🙂 my uz pouzivame vacsie takze nam ju netreba. Vyskusas ci bude mat uspech a dokupis.za postovne

selu11
5. aug 2020

Ahoj, ja som konkrétne tento problém neriešila, tak nedávam radu z prvej ruky, ale kamarátka si nevedela vynachváliť fľašu Medela. Ich malinká vedela piť len z nej.

lauriema
autor
5. aug 2020

@olivia1425
@olivia1425 joj do kelu som sa hrala s malou a manžel zatiaľ obiednal tu avent z mall. Sk

daniela1911
5. aug 2020

@lauriema skús avent natural - cumlík je široký, musí otvoriť naširoko ústa ako pri kojeni. Mne ju dieťa hneď zobralo. A inú tiež nechce.

olivia1425
5. aug 2020

@lauriema nevadi budes spokojna uvidis a budes len popripade cumle menit 🙂

martina1201
5. aug 2020

@lauriema skús Avent anti colic. My máme tu a osvedčila sa mi. Ja som ju používala pri malej. Je predčasne narodená, do 8 mesiacov plne kojenia, v roku som otehotnela a musela som začať odstavovat. Nechcela to, furt sa chcela kojit. V 1,4 roku som kúpila fľašku Avent čo som písala a do 1,6 roku sa kompletne oducila od prsníka a kŕmila sa z fľašky. Pritom predtým sa kojila v noci každé 2 hodiny....

nikiki29
5. aug 2020

Ja mám dobré skúsenosti s Tommee Tippee, široký cumlík, dobrý tvar...

lauriema
autor
5. aug 2020

@nikiki29 Ďakujem manzelko pred chvíľkou obiednal avent tak počkám nech príde vyskúšam a keď Laurinke nesadne tak skúsim tu co si napísala. Vďaka za reakciu

lauriema
autor
5. aug 2020

@martina1201 Ďakujem za reakciu manžel dnes obiednal avent tak skúsim možno jej sadne

lauriema
autor
5. aug 2020

@olivia1425 Dúfam, v októbri idem späť do zamestnania tak mam z toho nerv 😀Dúfam ze jej sadne začala som včera dávať tento čajík nemáš skúsenosť? Laure zatiaľ veľmi chuti tak dúfam ze sa nič nezmení.

vilma7
5. aug 2020

Nám ani Avent nepomohol, pokiaľ som ponúkala ja, tá čo kojila. Na fľašku nech ju učí biekto druhý, otec, babka. Akonáhle som bola doma ja, chcel cicik, ináč v pohode vypil keď mu dali v mojej neprítomnosti.
Ja by som radila ísť touto cestou. A to vypil len moje mlieko. UM ani náhodou.

spadnutaslivka
5. aug 2020

moja dcéra bola celkom bez fľaše. odmietala mi ju, tak som jej dávala lyžičkou a veľmi rýchlo sa naučila z pohára. pridržiavala som jej ho, ale fakt pila z pohára asi od 7 mesiacov + bola kojená, takže som sa nebála, že by bola smädná