Tak syn ma 6 dni .. a nechce mi spavat v noci :( cez den krasne spi 3 az 4 hodinky a ked ho vykupem napapa sa zaspi na 2 hodinky a potom sa zbudi a uz je do rana do 4 az 5 rana hore .. :( vedel by mi poradit ze co by som mohla udelat ??
3-4 hodinky za cely den? alebo ako? Kolko ti spinka cez den? Lebo 3-4 hodinky za cely den pre 6dnove babatko je velmi malo....moj syn mal prve tyzdne prevrateny denny/nocny cyklus, vacsinu dna prespal a potom v noci bdel, ale dalo sa to naporiadok,....
@vavenka kazde babo to ma inac, moj syn od narozeni spal 20 min. rano a 20 po obede.... ma 10 mesicu a ted se mu to zlepsilo pres den na 40 min. rano a 40 po obede, zato od narozeni az po ted je v noci kazdou hodinu a pul az dve hodky vzhuru.... jeste jsem nespala vic jak 2,5 hod. vkuse uz 10 mesicu.... aj som to niekolkokrat hovorila doktorke ze to je strasne malo ze nemoze predsa tak male babo tak malo spat a ona ze niektore deti to tak maju, takze kaciatko93 vydrz vydz vydrz, pvne jsem myslela ze je to kolika ta trva 3 mesice, potom isli zubky a idu doteraz do toho sa pridal ekzem a ja neviem co jeste to jsme jeste nezjistili....