Dcérka má 6,5 mesiaca. Od 1.5. sa vraciam spať do práce. O malinkú sa budeme starať spolu s mamou a manželom. Problém mám v tom, že malinká inak nezaspí ako na prsníku, odmieta flašu s mliekom, vypije z nej iba čaj. Nemá od narodenia dudlík, nie že by som jej ho nechcela dať, 11 roznych mám doma, ale aj ten odmieta.
Mám nervy z toho, kolko plaču bude u nás doma. Poradte mamičky, alebo napíšte vaše skúsenosti ako to bolo, keď ste šli od takej malinkej do práce. Koľko trvalo, kým sa naučili spať bez prsníka. ďakujem za rady.
ked nebudeš doma, uspia na rukách, v kočíku..-len aby bola na tých ľudí zvyknutá / teda na manžela asi je/...výborný je aj nosič na nosenie...napapať a hodiť do nosiča / uspať a preložiť do postele/ alebo poprechádzať sa aj po vonku...fľašu / nedávaj ani vodu/, dudlíky jej nevnucuj..pokazí vám to dojčenie..ked nebudeš doma, nemusíš si ani odstriekavať, dcérka vydrží na príkrmoch a vodičke z normálneho pohára / naučí sa piť/..dojčenie si doženiete, ked budeš doma.. 🙂
@pod
prepáč ale to je podľa mňa je to neskutočne skoro je to malinké bábätko ... a že nezaspí bez teba je úplne normálne ... ani neviem čo ti mám napísať lebo len pri prečítaní že 6,5 mesačná má problém zo zaspávaním tak ma normálne chytila zlosť ... neviem čo by si od nej chcela ... moja má 1,5 roka a stále nezaspáva dobre a do roka som ani nevedela čo je spánok ... ach ani nepíšem idem radšej preč odtiaľto
@keischa prepáč, nepotrebujem tvoje dobré rady. Viem , že pre moju dcéru je najlepšie byť spolu 24 hodín 7x v týždni a v 3 rokoch ísť do škôlky. Nevidím dôvod, aby teba chytala zlosť. Máš jedno dieťa? Ja tri, ktoré potrebujú tiež mamu. Chcela som rady, nie kritiku. A nie som ani prvá ani posledná, čo sa vracia do práce.
@pod skús si prečítať ešte nejaké info tuto http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/odluc... 😉
ja si tiez myslim, ze ked nebude mama, tak si proste zvykne inak zaspat. Aj moj je zavislak, no spi len 3x1/2h, ked spime spolu, vtedy viac. Kedze potrebuje mm viac, taky by bolo asi dobre, ked budes tak dlho prec, aby si si v praci odstriekala a potom na druhy den jej ho daju.
Tak prvý deň v práci za nami, Melánka to zvládla , babka tiež, na mliečko si počkala a na olovrant si ho vychutnala. Hladná nebola a spánok bol v kočári, trochu s plačom, ale zaspala. Ďakujem
@pod ale zaspi, moja dcera uplny zavislak spavala len na cicke ale zaujimave ze len mne, mojejmame a muzovi na rukach
poreve a zaspi a nauci sa ze babka ani otec nedodaju, max flasu. Zatni zuby , dobre bude. Po 2t by si mala byt uz v pohode a nestresovat sa.