6,5 mesačné bábätko a očný kontakt

26. jan 2022

Pozdravujem všetkých 🙂prosím o vaše skúsenosti a postrehy milé mamičky. Mam takmer 6,5 mesačné bábätko a trosku má znepokojuje, že sa na mna malo pozerá. Snažím sa s ním komunikovať ale pozerá sa na mna malo. Keď odídem tak sleduje kam idem, otáča sa za druhými ľudmi, smeje sa ked niekoho vidi, piští od radosti..pekne sa hra s hračkami je veľmi snaživý motoricky ale stále myslím na ten očný kontakt . Ako ste to mali vy s bábätkom v približne takomto veku? Dieťa ma matku hltať pohľadom? Ja mám taký pocit že jeho všetko zaujíma okolo, furt Kuka pozoruje ale ked sú ho dám trebárs na kolienka tak na mna nepozerá zamilovanea a uprene😏ked urobím nejaký smiešny zvuk alebo napodobnim zvieratko pripadne spievam tak ho upútam ale len na chvíľku. Máte niekto podobne skúsenosti? Je to moje prvé bábätko a tak sa dosť obavám o všetko…ďakujem 🙂

makova333
26. jan 2022

mas uplne normalne zdrave dieta.

deti95060810
26. jan 2022

nám sa očný kontakt "pokazil" až v neskoršom veku... takže sa to môže ešte zlepšiť, ale aj pokaziť...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
26. jan 2022

Teba už má obkukanú, potrebuje trochu spoznať aj okolie. Potrebuje nové podnety a on si ich vyhľadáva.

ivangeline
26. jan 2022

Moj ma 5m a pozera sa na mna velmi. Velmi vela. Vzdy,ked nieco chce,tak sa pozera na mna a caka...ak odiden z izby a on nieco chcel,rozmrci/rozplace sa. Zvycajne jest/spat/grgnut.

keppy11
1. nov 2023

Ako ste dopadli ? Drobec je v poriadku ? Máme teraz s tým istým problém pri synovi, preto sa pýtam. Ďakujem 🙂