Ahojte. Prosím vás čo si myslíte, alebo aké máte skúsenosti s cestovaním s malým bábätkom? Ide o to, že máme mesačne bábätko a rodinu 500km vzdialenú. Zvládlo by naše bábo cestu 500km autom vo vajíčku? Ďakujem
@lulu0123 ďakujem pekne, lebo rodičia ani moji ani manželovi malého nevideli, iba na fotkách a chceli by sme ich prekvapiť 😊
@kattka1111 No najskor by som si vyskúšala nejakú kratšiu trasu s takým malým bábom, niektoré to zvládajú lepšie, iné horšie. Moj druhý syn v tom veku nezvládal ani polhodinovú cestu autom, proste to bol rev non-stop. Prvý a tretí syn obaja v pohode aj viachodinovú cestu dali v tom veku, je to rozne.
Take babo zvladne taku cestu lepsie ako rocne. To musis robit casto prestávky, zabávať ho, aby mu nebolo dlho
My sme cestovali tiez s 2mesac a takmer celu cestu spal
@janickacrazy skúsime sa teda najprv povoziť po meste a uvidíme 😉
Najlepsie cestovanie ake som kedy mala boliked bola starsia malilinka - sice mala 3m ale to sme prvy krat leteli a tu pohodu som uz potom vo vyssom veku nezazila😂😂😂dieta spalo celu cestu ani sa nepohlo na zabavenie stacilo kojenie a urobit par grimas, nikam sa netahala na behanie a vsade kde som bola ja jej bolo dobre a potom zacala rast a zaujimat sa o svet a teraz to dokaze byt niekedy hotova katastrofa - mama kedy tam uz budeme a kolko este a uz sme tam a anicka mi neda knihu/mobil/tablet a marienka na mna skaredo pozera/ potrebujem na zachod/ som hladna/smadna a nic z toho co si pripravila mi nechuti 😂😂😂😂takze uzivaj si cesty s nemluvnatom 😄😄
@prasiatko30 No nie každé bábo je také pohodové, keby ti vrešťala celú cestu, tak by si inak vravela. 😀 S naším druhorodeným bola každá cesta do 3 rokov číra katastrofa. Potom už pohoda.
My zijeme tiez v zahranici, cca 1000km od nasich a svokrovcov. Cestujeme tak 9-12h, prvykrat ked mal Maly 3mesiace. Nam velmi pomohla vanicka od kocika, ktora ma certifikat na vozenie v aute- pripnes ju pasmi k sedadlu. Striedali sme ju s vajickom a bolo to ok. Pekne spinkal vo vanicke. Potom sme ho prepli na chvilu do vajicka a tak dokola.
@kattka1111 ked mi sme prezili pred 5 rokmi 550km v horucave , vy to date s prstom v nose 😉 cestovali sme bud vecer ( cize ked sa mm vratil z prace cca 17-18:00)alebo rano po ranajkach, to bola cesta spat. To nepisem ako som kojila😉 Drzim palce.
nasa mala sice 3 mes a sli sme 1100km autom, mali sme ale vajicko kde mala skoro lezala a robili sme prestavky.... do troch mesiacov sme pouzivali sleeper v aute
My sme cestovali s malou ked mala 2 mesiace.Tiez cca 500 km.A bolo to v pohode.Vacsinu cesty prespala.Ked sa zobudila, zastavili sme, nakojila som ju,prebalila a isli sme dalej.Bolo to jednoduchsie ako teraz ked ma rok a pol a uz tolko nepospi.