5 mesačný synček nevie zaspať

veronika2806
10. dec 2020

Ahojte , mam taky problemik. Ma 5 mesiacov a odjakziva spaval v zavinovacke, inak nezaspi len v kociku a autosedacke.
Vsetko bolo ok az do dvochtyzdnov dozadu ked sa zacal vzdy z nej davat von a ked ma vonku ruky nezaspi a ak ak nahodou ano po chvili sa rukami zobudi.
Myslela som zeby son mu kupila ulitku lebo on aj ked ho partner zavinie a fakt pozatahuje vzdy si ich da von a place . No bez nej nezaspi ;(
Ulitky som pozerala a maju ale povacsine pre male babatka. Nase ma totizto uz 8,2kg tak je to problem je dlhy a velky ;)
Alebo mate dake triky ako naucit spat bez zavinovacky? Ked tam uz ocividne byt nechce?
Dakujem za prispevky.

uriva
10. dec 2020

Ahoj, nám zabralo dávať rozprestretú vreckovku bavlnenú na oči - nie na nos, aby mohol dýchať, len na hlávku a oči. Musel ich mať zavreté a zaspal do dvoch minút - v kočiari po kábli od vysávača :D. Potom som ju, samozrejme, dala dole. Alebo potom naj bola Manduca, keď už si vedel dať tú vreckovku dole :D.

nikusiak9
10. dec 2020

nasa tiez len v tom zaspavala ale oducila sa, trochu placu trvalo. ale inak obrovska bavlnena plienka

alby2014
10. dec 2020

Normalne ved, ked chce mat poviazane rucky, zviaz do zavinovacky a nozky nechaj vykopnute ..nevidim ziaden problem...

veronika2806
autor
10. dec 2020

@alby2014 ani ja v tom nevidim problem kedby mi z nej hned nedal von ruky on je tak rychly a silny ze hociako ho zaviazame vytiahne tie ruky a spanku odzvonilo..predtym sa z nej nedostal. Myslis ze ta ulitka by bola lepsia ze sa z nej nedostane?

alby2014
10. dec 2020

@veronika2806 a urcite potrebuje mat ruky poviazane, ekd ich taha von? Inak su take ulitky na zips, alebo ako to nazvat, ze do toho zapnes dieta.

marianarem
10. dec 2020

@veronika2806 Nas vedel dostat ruky von z kazdej ulitky okrem tejto
http://m.ulitka.sk/vacsie-ulitky-4-12/
Su az do 12 mesiacov.

andreatytler
11. dec 2020

@veronika2806 Ja by som sa bala zvazovat rucky 5 mesacnemu... hlavne ked to sam nechce. Podla mna sa kazdu chvilu zacne pretacat ak to este nerobi a bude to nebezpecne.
To ze sa mu pokazi spanok v tomto veku je uplne bezne. Je to spankova regresia. Potrebujete najst iny sposob ako uspat. Co ja viem, uz nikdy nebude spinkat tak krasne ako novorodenec. Mozno aj zuby mu idu. Len vydrzat. Je to len obdobie. Nas tak za rok presiel niekolkymi obdobiami zleho a dobreho spanku. Aj ja som sem zufala pisala ked mal 6 mesiacov a potom zase ked mal 9 mesiacov a nakoniec to preslo same.