5 mesačný synček nechce zaspať v kočíku

nikky19
30. júl 2015

Ahojte mamičky. Môj 5 mesačný synček nechce počas prechádzky zaspať v kočíku. Doma so spaním problém nemáme, ked je unavený nakojim ho a za chvíľku spi. Ked sme vonku, tak sa mu v kočíku páči, ale akonáhle začne byt ospaly, tak začne mrncat a potom plakať. Neviem ako to riešiť, ked som niekde v meste. On proste bez toho mlieka zaspať nevie ☹. Ďakujem Vám za rady a prajem pekný den 🙂

mia265
30. júl 2015

Ani môj nespí sám od seba.Vždy si ho dám na prsník a ked zaspí,šupnem ho do kočíka.Aj v meste

tinqua
30. júl 2015

@nikky19 ahoj, moja bola rovnaká....vzhľadom na to, že ja nie som zástancom kojenia kade-tade, som si zvykla pred prechádzkou mliečko odsať, normálne som si nosila v termoobale a keď bolo treba tak sa napapkala...možno by ti aj to pomohlo ak sa ti neprieči dať drobcovi sem tam aj fľašku

siska53
30. júl 2015

@nikky19 ved ho nakoj a pp zaspinkani preloz opatrne do kocika. Moja prve 4m.nechcela byt v bdelom stave v kociku vobec,tak neostalo mi noc ine len cakat ci nezspi pri dojceni alebo na cas kedy zaspi v nosici a nasledne do kocika..inak by sme sa von ani nedostali...
Ale ona si potom zvykla..a ked uz bola zvedava moc tak som jej len zdvihla opierku,ale to uz bola starsia.

Dojcit sa da aj decentne..ja nie som zastancom obnazenych prs v akejkolvek podobe,ako v casopisoch a tak takze som dojcila vzdy tal,aby nikto nevidel kedze som hanbliva,prsia.

dorotka202
30. júl 2015

no ta nechce🙂 a co?hlavneze je zdravy.ja som pri detoch zazila vselico a vselijake zaspavanie a veru aj kojenie na vselijakych miestach.ked si to nevies zariadit tak,aby bol vyspaty v kociku,tak najst aj v meste take miesto kde je klud a niesi az tak na ociach a nakojit,kym nezaspinka a prelozit do kocika.mozes ho zakryt plienkou,aby to nebolo az tak vidno,ze ho kojis.vzdy je najaky park,lavicka trosku ukryta stromom,alebo nejakou zelenou.o chvilku sa to zmeni,nebude potrebovat tolko spat a ty s nim budes moct byt vonku dlhsie bez toho aby mal potrebu spinkat.

lulistek
30. júl 2015

@nikky19 Mozno sa mu akurat vtedy nechce spat, alebo sa uspava tym mrncanim, mozno mu pomoze nejaka makka hracka alebo mozno dudlik ...

nikky19
autor
31. júl 2015

Ďakujem Vám za rady 🙂 nepomáha mu ani dudlik, ten nechce vôbec a ani hračka. Včera som si zobrala aj nosič a ked už mrncal v kočíku, tak sa napapal v nosiči. Možno to chce len cas, možno to je len take chvilkove obdobie. Budem skúšať ako naňho 😉 🙂