5 mesačný syn veľa spí

swojska
23. jún 2013

😒 ...maly ma 3dlhe spanky doobeda, vydrzi byt hore tak hodku a uz je mrzuty..vsimla som si ze je to odkedy su tieto horucavy,ale snad to nieje nic ine.

dnes spal: 7-9
10-13
14-15....a teraz ho to zasa taha spat

xlucia
23. jún 2013

@swojska ak pred tymito horucami nebol taky spavy tak je to ok. pije ti dost?? zajtra sa ma mierne ochladit a v utorok uz vyrazne viac. uvidis. ak by bol stale spavy, treba skontrolovat krv ci nie je anemicky...

mata128
23. jún 2013

@swojska nas ma teda uz 14mesiacov a tieto horka ho tiez nicia. Co on ibak spava dva razy za den po hodinke,dnes spal od 9:30 do 12 a teraz uz vyse pol hodiny spi a este urcite hodku bude...

swojska
autor
23. jún 2013

@xlucia to ma nenapadlo.tak si to odsledujem..ja kojim a berem zelezo

danuella
23. jún 2013

bud rada ze ti pekne spinka, urcite mu nic nie je a je zdravy. ta horucava ho znicila tak odychuje. aj mne vcera maly spal poobede nezvycajne dlho. najprv hodinku a potom si nemohol odgrgnut a ked si odgrgol tak este potiahol vyse 2 hodin. a zaspal aj nezvycajne skoro asi o 1,5 hodinu a spinkal s malymi prestavkami na papanie az do 8. doobeda iba asi 30 min. ale bol zobudeny ked si chcel este zdriemnut a teraz skoro 2,5 hodiny poobede.

lin123
23. jún 2013

aj moj spi v tychto horucavach nezvycajne dlho..ja som tiez velmi spava..tak mi to pride celkom normalne.

ifkael
23. jún 2013

pri dehydratacii je dieta spave...pokial dost vypije, a ma dost plienok precikanych tak by som neriesila a bud rada.... moje deti znasali taketo tepla- nespavostou 😅