Prosim poradte som zufala. Syn mi pije mlieko len v spanku cez den...V bdelom stave mi mlieko nevypije..Pije moje materske ktore mu odsavam. Nato ze ho pije iba v spanku a bdelom stave mi ho odmieta som si zvykla len zacal mi strajkovat aj v noci. On sa v noci budi na hlad...vypije 20ml mlieka a viac nechce reve pritom a za hodinu znova...dakedy aj o pol hodinu
Uz som skusala si dat budiky a vytiahnut ho skor ako sa preberie v noci z postielky ale nepomohlo..Zacal tak hltavo jest az sa prebral a viac nevypil. Som zufala na poradni to spomeniem..robi mi to 2 tyzdne. On mi proste v bdelom stave nevypije ani kvapku mlieka v noci a potom reve ze je hladny ale nedokaze sa najest lebo nespi. Som zufala.
@veronika4495 nie nic mu neni a cumel ma od narodenia. On v spanku mlieko normalne pije. Horsie su tie noci ze staci ze sa preberie a uz nevypije. Proste pije ho len v spanku. Len uz nema taky tvrdy spanok ako ked bol malicke novorodena uz sa hned precitne a ked sa precitne nic nevypije.
@dobrotka1 my máme tiež taký problém. Najviac mi vypije keď je v takom polospanku. Máme 3 mesiace a keď vypije 100ml tak to je úspech, to sa stane tak raz max dvakrát za 24 hod, inak mi pije tak 70ml niekedy 80ml každé dve, dve a pol hodiny, ale vždy je to boj do nej dostať . Dávame Hippko 1. Už som zúfalá z takéhoto kŕmenia. Keď je hore a chcem aby papala tak vreští😣 keby dobre priberala tak to toľko neriešim, ale ona priberá málo. Ako ste na tom teraz? Pomohlo vám niečo?
@zita11 my uz mame teraz 8.5 mesiaca ale nepomohlo absolutne nic..len to ze sme zacali s prikrmami od ukonceneho 4. mesiaca a velmi rychlo nabehla na "beznu" stravu a papala plne porcie. Pediatricka mi povedala ze to nevadi, ze su deti ktore mlieko odmietajú a ked chce papat normalnu stravu tak ze to nevadi. Samozrejme som robila mliecne kase abyy som nahnala ako tak mliecnu zlozku v strave, neskor jogurt,pred spanim pije doteraz mlieko ale to ma ako taky ritual pred spanim, inak za cely den uz ho nevypije.🙂 nebudem klamat bola to hroza..chcela som to mat cim skor za sebou a len som sa spoliehala aby zacala papat normalnu stravu, preto nepomáhalo nic ani zmena mlieka, zmena flasiek, zmena polohy krmenie, iba krmenie v polospanku a z toho som uz bola na prasky. A najhorsie ze ma nikto nevedel pochopit aky to bol stres a kazdy mi len nato: VED ASI NIEJE HLADNA KED NECHCE JEST,..neznasala som to, lebo vy si dieta poznate a viete ze kolko vam zje a kolko by asi mala. Ak som nevystihla spravny okamih ze sa prebudzala a dala jej mlieko par minut neskor uz ho nevypila a bola schopna nejesr dalsie 3 hodiny pokial nesla zase spat a nevstavala..:( takze hladna bola urcite... Takze Vam uplne rozumiem. Nasa v bdelom stave nevypila nic..max 20 ml, a to bol neskutocny boj, skuste uz len nejak vydrzat mesiac a potom predpokladam ze zacnete s prikrmami. Ak by vas niečo zaujimalo, napiste, viem ake to je keby mne mal kto vtedy poradit...🙂
Je to dojcensky strajk,dieta pije mlieko iba v spanku,polospanku. Vydrzat,prejde to