Mam 5 mesacneho synceka a v noci sa mi zacal prilis casto budit, t.j. kazdu hodinku, niekedy to je aj kazdu pol hodinu a kazdych 15min..Nas den prebieha takto, rano sa budime o 7 a niekedy aj skor, o 8 papa, 9-10 si hodinku pospi,12-papa, ideme von tam si pospinka, potom papame o 16tej , este si tiez niekedy pospi taku hodinku a o pol osmej sa kupe a papa a o osmej uz spi.Cez den je viac hore ako spi.Prvy krat sa zobudi o tej 23tej a potom kazdu hodinku, dostane aj mlieko, ale to ani nedopije, pokazde mu dam cucnut z cajiku a dudlik. Kojeni bol do 3mesiaca.
moj nazor vynechaj spanie po 16hod. dieta pred nocnym spankom ma byt hore cca 4hod. ze napr.vstanete o 7hod. o 10hod. das spinkat pospi hod. mozno 2. poobede trebars okolo 13hod. 14hod. hod na prechadzku pospi v kociari hod.dve a skus aby bol hore do cca 19hod-19.30hod. a daj ho spinkat. vacsinou babetka kolo 6mes. spia raz doobeda a raz poobede po roku uz len zvacsa raz kolo obeda. aby v noci mali dobry spanok cca 10-12hod. uvidis kazde babo je ine. ked to takto budes skusat par dni zvykne si na taky rezim a myslim lepsie bude v noci spat mozes sa v noci budit aj ze mu je horuco alebo len chce citit ze si pri nom ze ho staci pohladit alebo dat cumlik nemusis mu robit mliecko teda neviem ako casto mu davas v noci pit.
no tak my mame doma to iste... ale s tym rozdielom ze zaspava az o polnoci.. 😒 ja som vystavena niekedy uz nervy nemam na to.. stale sa mrvi a budi. aj sa napapa .. papa kazde 2 hodky... zmenilo sa nam to ked nam vysli zubky... ☹ a nema koliku? resp. ona prichadza v noci, vecer intenzivnejsie... babo je nekludne a budi sa.. my davame na noc espumisan L, ked vidim ze sa puci vecer... akoze on sa na mne rehoce ked ja chcem spat a ten este o jedenastej hulaka.. a pritom uz nespava ako predtym 😔 najnovsie som urobila to, ze ked vecer bol mrzuty a chcel spat, mrvil sa nemohol zaspat tak som sa s nim prechadzala, bola som s nim v kuchyni nech je hore.. ale nepomohlo ze skor zaspal, ale tak spali sme do deviatej.. ale samozrejme ze s kojenim kazde 2 hodiny 😉
A nejdu mu zuby??? U nas to tak bolo ked isli zuby...ani to nemusi byt vidiet a potom zrazu vylezu a to byva pricinou budenia sa...nedavala by som jest uz v noci ak netreba, ved vlastne vidis to na tom ze ti to moc nechce...tiez to mozu byt vetry, ale to by si videla ze sa skruca...
toto robila aj moja malá a nevedela som prečo..až jedno ráno jej objavila moja segra prerezany zúbok. 🙂
inak ona bola od večera do rána každu pol hodku hore a mrnčala..mne sa nezdalo že by to boli zuby,nemala teplotu,nehrýzila nejak výnimočne,ani sliny jej netiekli...ale predsa to bola príčina..
nasa mala sa budievala velmi casto, aj 15-krat za noc, ale odkedy som ju odstavila (kojila som 19 mesicov) spinkava v pohode... ale ked vy ste na um, tak mozno zubky, alebo to prejde vekom... 😉
skvely clanok http://dojcenie.wordpress.com/2010/10/22/nepres...
na tvojom mieste vynecham ten cajik, u nas to bolo tiez tak, doktor poradil tri dni pred spanim podat panadol a clartin, potom sa to skkutocne zlepsilo
ja mám doma to isté, tiež by ma to zaujímalo 🙄 nebol náhodou nedávno očkovaný? vraj to môže byť negatívny dôsledok práve očkovania a trvá niekedy niekolko týždnov a niekedy aj mesiacov, kým sa to napraví 😖