Prosím poraďte čo robíte v takýchto prípadoch... On sa už sám pretoči na bruško a aj zotrvá celkom dlho 8-10 minút, ale potom sa strašne začne jedovat a plakať a zjapat, tak ho prevalim naspäť ale on je zrazu znova na brušku a zase len zjape.. je v hracom koberčeku, všade dookola a predsebou má hračky, nechápem prečo to robí :(
Preto sa dáva na bruško lebo to je vychodzia poloha pre vzpriamovanie a z toho bude poloha na 4roch a samostatný sed
Otázka času kedy sa naučí pretočiť sa spat
Necakaj, ze tam vydrzi hodinu ked ho obsypes hrackami. Potrebuje objavovat svet a pozornost uz.
Tiež to malý robil v tomto veku… normálna vec.. časom sa naučí pretočiť aj sám nazad, potom sa už toľko jedovat nebude
Prosím vás, deti na to prídu samé,že sa dá otočiť na chrbát z bruška? Alebo ich nejako motivovať? Navádzat? Ďakujem🙂
Ja som v tomto veku mala niekedy pocit, ze malemu nieco kaze dat sa na brusko, ze to je taka automatika. A to aj ked na nom nechcel byt 🙂 Proste som ho polozila a za lubovolnych okolnosti sa automaticky tocil 🙂 Tvojmu asi vadi ze sa nevie z toho potom dostat alebo sa nejako dalej pohnut.
Netrap sa tym. My sme si tymto presli, na bruchu vydrzal asi tak 2 minuty a potom rev a jedovanie sa. A raz sa pretocil na brusku a zostal na nom hadam pol hodinu. Bolo to naozaj zo dna na den. Ja som uz bola z toho zufala, lebo kazde babo v jeho veku pekne vydrzalo na tom brusku no nas nie.
@autorka robí to, lebo je to preňho nová vec, tak ju skúša, trénuje, vychutnáva, a zároveň sa jeduje, že sa nevie dostať spať. Takýchto situácii bude ešte mnoho.