5 mesačné bábo nebľaboce

danka_444
12. nov 2021

Ahojte prosím Vás moje 5 mesačné bábätko vôbec neblaboce je to v poriadku ? Čo počúvam a čítam tak detičky v takomto veku už veru blabocú.

aneta129
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivangeline
12. nov 2021

A rozpravas sa s babom? Udrziavas ocny kontakt?

angu14
12. nov 2021

@danka_444 neboj, bábo je ešte malé a na všetko má ešte čas. Nedrz sa toho čo prečítaš ale riad sa podľa seba.

luccija
12. nov 2021

@danka_444 veľa ty na dieťa rozprávaj.My sme sa učili v škole, že 2,3 m deti začínajú blabotat...nezdá sa mi to v poriadku v 5m, ale tak možno si to zle opisala

heln
12. nov 2021

@danka_444 a co ostatny psychomotoricky vyvin? je v poriadku? neda sa posudzovat jednu vec samostatne. robi nejake zvuky? robilo dotetaz nejake zvuky? hrkutalo? slabikuje? napr.mama, gaga, dada, baba? vokalizuje? pocuva samo seba ako pisti?

danka_444
autor
12. nov 2021

@danka_444 no veď práveže ked mala 2 mesiačky pekne blabotala a už asi cca 2 mesiace nič , rozprávam sa snou nonstop

tosomja
12. nov 2021

Moja má polroka a z blabotania prešla na vreskot 😄 neboj, je v poriadku. Najradšej sa rozpráva so žemľou 🤣🤣🤣 ja už nie som zaujímavá.

heln
12. nov 2021

@danka_444 to nerobi ziadne zvuky? ono dietatko prechadza roznymi predrecovymi fazami ktore sa menia... ale teda asi by som sa o tom zmienila pediatricke na najblizsej poradni.

ivka_makovica
12. nov 2021

@danka_444 nas tiez nejaka neblabotal ako ine babatka. Aj rozpravat zacal neskor. Ale okolo 3 rokov nastal zlom a odvtedy sa mu pusa zatvori len ked spi 😀 Neboj nic,len mu vsetko komentuj (co robis, co vidite), citajte si,spievajte....a dieta sa samo chyti

any_soj
12. nov 2021

@danka_444 tu sa pripnem 🙂

danka_444
autor
12. nov 2021

@any_soj a kolko mesiačikov ma tvoje bábo?

any_soj
12. nov 2021

@danka_444 má štyri a pol 🙂 občas si cez deň pokecá trochu, ale bývalo to viac, že na prihovorenie zvykla vždy dačo pokonverzovat, teraz len občas, možno raz za deň. A vlastne ani neviem, čo by už mala "hovoriť" :D zatiaľ gá, gé a potom len rôzne zvuky. V utorok máme poradňu, tak sa chcem spýtať aj na to.