neviete koľko by malo spať 5 mesačné dieťa? Moja dcéra spí po každom jedení UM - papká každé 3- 3, 5 hodiny, po tom ako sa napapá sa automaticky pýta spinkať a spí od 3/ 4 hod- do niekedy aj 1, 5 hod. Potom sa zobudí vysmiata ako lečo a hrá sa, spieva si..... Večer jej dám riedky grísik o 19 :00 a spí do rána do 6: 30. Váži 7500g a pôrodná váha bola 3340g. Je to v poriadku? 😒
môžeš si gratulovať 😀
každé dieťa má iný spánkový režim aj potrebu spať 😉 a časom sa to mení
neboj nič-nech buvá, robí to, čo si žiada jej telo 😉
moji boli na UM-a takých spáčov teda ešte nebolo 😅 ony sa nikdy nebudili každé 3hod jesť,lebo cez deň spávali v kuse aj 5-7hod, a noci spali celé zhruba od 2mes., dovtedy sa zobudili max. 2-krát za noc 😉
a tvoja váži pekne, nič jej nechýba, neboj 😉
takže sa teš,že máš spokojnú spachtošku 😉
vymenim 😀 bud rada ze tak spinka. aj sa napapa aj sa vyspinka. mas spokojne babo co viac si mozes priat. je nas tu vela takych co to v zivote nezazilo.
určite je to v poriadku, buď len rada. Ešte bude aj horšie 😅
je to v poriadku Paťko sa najedol a spal a to isté aj v noci 🙂 a teraz Viki to je pravý opak za deň spí pol hodinu a v noci je aj 30 razy hore 😅
určite môžeš byť spokiojná, máš ideálne dieťa 😀 môj nechcel spať ani keď sme prešli na UM, cez deň spal keď sa vozil v kočíku alebo hojdal vo vajíčku, poprípade v aute, niekedy som ho tak uspávala, naložila do vajíčka a horsa okružná jazda po dedinách, a v noci hore tak dva krát za noc, to sme boli hore aj hodinu až dve po papani a vstaval uz siestej a najbližší spanok o pol desiatej, prvá prespatá noc sa konala keď mal niečo cez dva roky 😅 teraz je to uz ok, tak dva krat do tyzdna sa nezobudí ani raz a presi celu noc a to má 3 a pol roka 😉
ty kokso. aj ja chcem. NIE JE TO NORMALNE :D ale je to zavideniahodne... hadam sa nam teraz narodi take babo 😀
ja si tiez myslim ze je to v poriadku, ale najlepsie spravis ked sa opytas doktorky (kludne aj po telefone) a ona ta urcite fundovanejsie upokoji alebo skus nejaku internetovu poradnu pediatra.
take jsem mela takto spokojene miminka..proto jich je nekolik 😉
ticha zavist.....uzivaj si to! je to absolutne ok.
babatko roku 2011 🙂 prajem ti to a v tichosti závidím
to si sa len chcela pochvalit ze? 😀 pol kona i terazbude zavidiet 😉 😀
zavidim 😀 , moja dcera ma 3,5 mesiaca a nespi cez den skoro vobec
neviem, spytaj sa pediatricky ale myslim, ze asi vsetky mamicky ti zavidia tvoju babiku. Prosim ta napis mi ake mliecko jej davas? 🙂 Vacsina mamiciek ma opacny problem, juj ty tu vela kamosiek mat nebudes 🙂 Zavist je svina. 🙂
Ahoj neboj sa aj moj drobcek bol taky,strasne rad spinkal.Trvalo to az do 6mesiaca a potom uz ked mal 7 spinkal iba 3krat.Neboj cim bude starsia tym ude menej spinkat.Moj syncek ma teraz rok a pol a spi uz iba na 1krat a to si pospi 3hodinky.
stastna to mamina... 😉
môj malý prespal prvých 6 mesiacov, buď rada, že patríš do skupiny tých šťastnejších 😉 a potom už aj svet naokolo začal vnímať, teraz má 2 roky a spí na obed 3hodiny 😉 😉
och ako ti zavidim 😀 je to uplne v poriadku..co by som za to dala ja 🙂
myslim ze mozes byt spokojna🙂vacsina ti bude len zavidiet: takeho spachtoska 🙂 ono toho spanku zacne postupne ubudat,neboj.-)