5 mesačná dcérka je celý týždeň mrzutá a plače

drobcek07
8. mar 2012

ahojte mamicky moja dcerka bude mat 5 mesiacikov doteraz bolo vsetko fajn ale posledny tyzden je stale nervozna ,stale place tak hu stale nosime a uz sme veru unaveny:( ani vecer nezaspava bez placu.inokedy v pohode zaspala napala sa a sup do postielky zacali sme aj s prikrmy minuly tyz.chutili jej.tak neviem co jej moze byt ci zubky alebo tie
prikrmy.poradte mi ak ste toto zazili

erika1111
8. mar 2012

ahoj.asi to budu zubky ale mozno jej robi problem aj zelenina ktorou prikrmujes aôebo ak kupujes tak skus iba jednym druhom zeleniny.

kvaca
9. mar 2012

Ahoj, my máme teraz presne to isté. Tiež sme začali s príkrmami, tiež som premýšľala, či to nebudú aj tie zuby... Večer sa mi ho ešte podarí celkom dobre uspať, ale denný spánok to je skoro nič. Celý deň vŕzga a plače. Včera sme boli u lekárky. Vraj je OK.

luciana157
9. mar 2012

prve prikrmy sa maju skusat skor doobeda,aby v noci dobre spinkala.ale myslim ze to budu zubky,trva aj mesiac kym tie prve vyjdu von.

pallacinka
9. mar 2012

Moj tip su tiez zubky alebo ockovanie, nasa bola takato cca. tyzden po ockovani. Dufam, ze bude coskoro lepsie 🙂

glowix
9. mar 2012

Aj nasa je taka ista, po ockovani sa to zacalo, dovtedy pekne spavala a teraz je kazdu hodku hore v noci..a uz je to tak 3 tyzdne..ma 5 mesiacov a dufam, ze to prejde do normalu zasa..

drobcek07
autor
9. mar 2012

my sme este neboli na ockovani este nas len caka a prikrm davame len na obed.skusala som na vecer dat ryzovu kastt ta jej nechutila tak sme to nechali tak ale tak celko vecer nechce papat napapa sa o 4-5 a predspanim tj o pol7-7 uz nic nechce ak tak len cajik.ak jej ponuknem um nechce len mrci lebo sa jej chce spinkat.dufam ze to bude len zubkami nic ine