Ahojte dcérka ma 4 roky a veľmi nechodí do školky, lebo stále je chorá, problém je v tom, že sa veľmi hanbí deti. Proste príde k nej dievčatko a opýta sa jej ako sa volá a malá sa schováva za mna. A je viac takých situácii, keď sa s nechce prihovoriť k deťom, hrať sa s nimi chce, ale posiela mňa aby som sa opýtala ako sa volajú a tak. Myslíte že sa to časom zmení ?
Daj jej cas. Niektore deti nie su take otvorene ku vsetkym. Syn chcel na ihrisko iba ked tam nikto nebol, ked niekto prisiel nechcel sa hrat spolu a nedajboze delit o hracky. Prvy krat bol v patrii hrajucich sa deti az v predskolsom veku. Dnes uz nadvazuje kontakt okamzite.
zvlastny nazov temy..
@onedaynick hej admin to takto prepísal 😂
To vies, víkend. Admin si dal asi vinko
Samozrejme,že sa to zmení a že je to normálne. Rešpektuj jej povahu a nestrat jej dôveru v Teba.
Ahoj, moja dcerka bude mat teraz 4 roky a je uplne rovnaka....ma par deti ktore pozna a vedia sa spolu hrat, ale naozaj ze par...v podstate okrem svojej malej sestricky ma asi 3 kamaratov...
Do skolky ide az v septembri tak mam tiez obavy...
naša bola tiež taká, keď mala 3-4roky. Pred nástupom do škôlky som ju začala viac nosiť do detských centier a snažila som sa ju posmeľovať. Ona bola taký typ, že si vzala napr. bábiku a keď k nej prišlo iné dieťa hneď to radšej pustila...tak som jej opakovala, kľudne sa hraj ďalej, dievčatko sa iba prišlo pozrieť, možno sa chce s tebou hrať...a toto ju veľmi posúvalo dopredu...teraz má 6,5 a už v pohode, nie je že ide cez mŕtvoly, ale vie si povedať svoje😉