4 mesačný chlapček v noci nespí

emiliaaa
29. jan 2019

Ahojte mamicky, chcem sa opytat je normalne, že Moj syn v noci takmer vobec nespí? Doteraz spal normalne a posledne tři tyzdne nic.... ČEZ den spí pekne a dodržuje svoj režim no po okupani sa naje uložím ho a o pol hodiny je hore. Place sucha si oči vzpiera sa. Vezmem ho na ruky uspim ho a o 5 minut je opat hore a tak to pokračuje do rana Kedy okolo 4 zaspi od únavy a o 7 je opat hoře. Nekojim ho, brusko ho neboli a už nám vyšli dolne zubky.

diankadop
29. jan 2019

Mozno ma len take obdobie. Ak si si ista, ze ho nic neboli tak by som ho teda nechala tak nech ho to sameho prejde

renirv
29. jan 2019

Skus mu dat trochu menej jest, mozno ho to tazi, niektore deti a ani dospeli nevedia spat ked sa pred spanim najedia, alebo mu daj jest o nieco skor, nech je tam dlhsi cas medzi jedenim ma spanim

marylynn
29. jan 2019

Dcérke sa ako 4mesacnej strašne pokazil spánok. Musíš byť hrozne vyčerpana, pamätám si aké to bolo. Náš vtedy záchranila kúpa hačky. Veľmi odporúčam.
A ešte prečítaj stránku prosimspinkej.cz nenájdeš tam síce žiadne zázračné rady, ale je tam vysvetlene prečo sa veci takto majú.

sasunka
29. jan 2019

@emiliaaa Tiez odporucam Hacku, nas doslova zachranila. Aj biely sum a ulitka. A u nas platilo ze ked spala vela cez den, noc bola zla. Cize dat si pozor na to kolko cez den spi - 4 mesacne uz nepotrebuje tolko ako novorodenec.

emiliaaa
autor
29. jan 2019

Mozu mu už ist horne zubky... ČEZ den slinta, má na dasnach taku bielu bodku ako mal na dolnych ked mu isli zubky ale dasna niesu rozšířené ako boli dolne

ketrin00
30. jan 2019

Možno by si sa znim ces deň mohla viac pohrať a unaviť ho pretože to ma otocene ces deň sa vispinka v noci chce byť hore